paulina1994
Fanka BB :)
Postaram się, ale nic nie obiecuję [emoji1787] [emoji14]Paulinka czyli co ? Luzujesz ?
Codziennie poprosimy o wiadomość pełną optymizmu !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postaram się, ale nic nie obiecuję [emoji1787] [emoji14]Paulinka czyli co ? Luzujesz ?
Codziennie poprosimy o wiadomość pełną optymizmu !
Dziewczyny, mam dylemat. Ostatnio zainstalowałam sobie nową apkę z kalendarzykiem. Wprowadziłam dane od początku tego roku.
I teraz tak. Stara apka wyznacza mi okres na 27.12, nowa na 29.12. Nie wiem której słuchać
No chyba tylko to mi zostaje, chyba że 27.12 @ przyjdzieHmmm 28 zrob test
Nie rozumiem...Nie wiem co myśleć jestem w takim szoku bo niby się nie nastawiałam ale aż zaniemówiłam kiedy usłyszałam ujemna...kiedy ja nie czuję się jak na okres ani nic No Po prostu puściły Mi nerwy i ryczę jak wol...
Dorzucę też swoją historię związana z "przeznaczeniem". Ogólnie staram się nie wierzyć w zabobony,ale gdzieś zasłyszane obija mi się po głowie i siłą rzeczy nachodzi mnie jakiś przesąd... (bardzo tego nie lubię w sobie). Ale 01.01.2017 (rok temu) dostałam okres. Był to kolejny nieudany cykl, po pół roku starań, do tego jeszcze u mnie się zawsze mówiło "Nowy rok jaki, cały rok taki" ... Byłam załamana. W październiku 2017 zeszlam w ciążę, byłam bardzo pesymistycznie nastawiona,mając w głowie ta @ z początku roku. Poroniłam. Święta przepłakane po kątach. 01.01.2018 miałam owulację pamiętam jak mówiliśmy sobie z mężem składając życzenia noworoczne "ten rok będzie nasz" (później były oczywiście starania ) w czerwcu 2018 zobaczyłam dwie kreski. Obecnie 32tc.
Głęboko wierzę,że to dzidziuś wybiera nas, w odpowiednim dla siebie czasie. Bardzo Wam kibicuję wszystkim!
Przykro mi kochana :-(((Nie rozumiem...Nie wiem co myśleć jestem w takim szoku bo niby się nie nastawiałam ale aż zaniemówiłam kiedy usłyszałam ujemna...kiedy ja nie czuję się jak na okres ani nic No Po prostu puściły Mi nerwy i ryczę jak wol...