martoosia04
Fanka BB :)
Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 3 dni okres. Testuję jutro chociaż sama sobie się dziwnie że jeszcze nie testowałam. Coś czuję że znowu z tego cyklu nic nie będzie . Powoli tracę nadzieję że kiedyś się uda powoli już zaczynam przestawać myśleć o ciąży.Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Mi @ wypada na 27.12 na razie pracujemy bo już się zbliża owulacjaKtóra testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Hej dziewczyny! Co tam u Was? Coś się zmieniło podczas mojej nieobecności?
Mi @ wypada na 27.12 na razie pracujemy bo już się zbliża owulacja
Ja @mam mieć za 5 dni więc zobaczymy ciężko mi wytrzymać i nie robić testu tym bardziej do @ za kilka dni a mnie tak podbrzusze dzisiaj boli ze to nie myślę że już zapowiedz@i martwię się, myślę czy nie zrobić dzisiaj testu Po pracy..ciągną mnie te jajniki i dopiero dzisiaj coś czuję piersi a zazwyczaj już od owu bolały...Nie wiem niby nie chce o tym myśleć ale się martwię.i nie wiem czy czekać te 5 dni czy robić wieczorem..Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Ja niby mam dostac okres 20.12 ale testowac chyba nie bede bo przestalam wierzyc ze ujrze 2 kreski. Bede wtedy jak z 3 dni @ sie spozni.Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Ja niby mam dostac okres 20.12 ale testowac chyba nie bede bo przestalam wierzyc ze ujrze 2 kreski. Bede wtedy jak z 3 dni @ sie spozni.