reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Za 3 dni okres. Testuję jutro chociaż sama sobie się dziwnie że jeszcze nie testowałam. Coś czuję że znowu z tego cyklu nic nie będzie . Powoli tracę nadzieję że kiedyś się uda :( powoli już zaczynam przestawać myśleć o ciąży.

Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Ja @mam mieć za 5 dni więc zobaczymy ciężko mi wytrzymać i nie robić testu tym bardziej do @ za kilka dni a mnie tak podbrzusze dzisiaj boli ze to nie myślę że już zapowiedz@i martwię się, myślę czy nie zrobić dzisiaj testu Po pracy..ciągną mnie te jajniki i dopiero dzisiaj coś czuję piersi a zazwyczaj już od owu bolały...Nie wiem niby nie chce o tym myśleć ale się martwię.i nie wiem czy czekać te 5 dni czy robić wieczorem..

Cześć
Zaglądam już chyba w każdy temat i moze tu znajdę odpowiedz....Początkiem roku mąż zrobił badanie nasienia( luty i kwiecień). Oba wyniki 0! Tydzień temu okazało się że jestem w 4 tc. Bez diagnozy, bez leczenia. Poprostu na jakiś czas odpuściliśmy przez zmiane pracy, nowe obowiązki itd. I teraz pytanie : JAK TO MOZLIWE ???? Mój ginekolog twierdzi że to nierealne i że mam się niczego dobrego nie spodziewać Zna któraś z Was taki przypadek ?

reklama
Do góry