reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Również 3mam kciuki znam to uczucie czekania i czy to już czy może jednak nie.. W 1szej ciąży miałam bardzo podobnie. Cykle szukania objawow itp kilkanaście testów a aż w końcu powiedziałam chyba trochę odpuszczę.. Troszkę poimprezowailismy z mężem i pełen luz. Aż w jakiś dzien kiedy podstawiono mi kieliszek mówię niee nie chce i wtedy coś mnie ruszyło test i ciąża

reklama
Ja mam nadzieję, że w weekend @ nie zawita, ale pewnie to tylko marzenie :/
Ja liczę, że w poniedziałek nie zawita więc jesteśmy w tej samej sytuacji.
Trzymam kciuki żeby u nas obu się udało [emoji110][emoji110][emoji110]
Trzymam za was kciuki[emoji110]

A co do luteiny przed owu, mam na gorąco przyklad kolezanki gdzie przez 3cykle brala luteine przed owu bo tak zlecił jej gin a dzis byla w klinice i wedlug nowego lekarza to jest powód ze sie nie udawalo i zmarnowali 3cs bo luteina blokowala owulacje i zamiast ladnie peknietego pecherzyka ma dużą torbiel...

Trzymam za was kciuki[emoji110]

A co do luteiny przed owu, mam na gorąco przyklad kolezanki gdzie przez 3cykle brala luteine przed owu bo tak zlecił jej gin a dzis byla w klinice i wedlug nowego lekarza to jest powód ze sie nie udawalo i zmarnowali 3cs bo luteina blokowala owulacje i zamiast ladnie peknietego pecherzyka ma dużą torbiel...
Tez uważam, że coś na rzeczy musi być z tą luteina

Dziewczyny wizytę mam jutro na 10:10...
Trzese portkami ze strachu A z drugiej strony ta ciekawość...

Trzymam kciukaski za wszystkie testujace w najbliższym czasie ✊✊✊
A tym, którym zaczął się kolejny cykl ogromnej radochy ze starań :D;)

Dziewczyny wizytę mam jutro na 10:10...
Trzese portkami ze strachu A z drugiej strony ta ciekawość...

Trzymam kciukaski za wszystkie testujace w najbliższym czasie [emoji110][emoji110][emoji110]
A tym, którym zaczął się kolejny cykl ogromnej radochy ze starań :D;)
Bede trzymać kciuki [emoji110][emoji110]

I tez prosze jutro o kciuki, o 13mam prenatalne[emoji120] po 15 diabetologa..

reklama
Do góry