reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@8mela3 gratuluje:) sliczny dzidziulek:) jakie urocze zdjęcie :) To i Ty juz tuz tuz do prenatalnych :)
Jak sie czujesz?
Dziękuję bardzo [emoji4] prenatalne na następnej wizycie 14.12. Ogólnie czuję się dobrze podbrzusze co jakiś czas ciągnie. Na razie pracuje normalnie nie chciałam jeszcze zwolnienia tz. powiedziałam gin że jeżeli nie widzi przeciwwskazań to wolę chodzić do pracy.[emoji4] Planuje pracować do końca II trymestru albo i dluzej jak tylko gin nie bedzie mial nic przeciwko[emoji6] no ale czas zweryfikuje nasze plany.
A Ty jak się czujesz?

Dziękuję bardzo [emoji4] prenatalne na następnej wizycie 14.12. Ogólnie czuję się dobrze podbrzusze co jakiś czas ciągnie. Na razie pracuje normalnie nie chciałam jeszcze zwolnienia tz. powiedziałam gin że jeżeli nie widzi przeciwwskazań to wolę chodzić do pracy.[emoji4] Planuje pracować do końca II trymestru albo i dluzej jak tylko gin nie bedzie mial nic przeciwko[emoji6] no ale czas zweryfikuje nasze plany.
A Ty jak się czujesz?
To super. Jesli masz pracę ktora Ci na to pozwala to super. Ja musialabym pracować na 2 zmiany, cale 8godz stania, dzwigania a pozatym baby wstretne mialam i nie chcialabym pracowac tam dluzej. Dlatego jesli zechca umowe mi przedłużyć a mam do 31lipca to tylko i wyłącznie jesli przeniosą mnie na druga zmiane.
Samopoczucie ok. Po ostatniej przygodzie dochodze do siebie juz prawie nie czuję bolu ale zaczyna mnie cos ciagnac w prawej pachwinie. Moje 2 prenatalne 28.12 troche pozno bo bedzie 23+5 ale chcemy je w 4d i lekarz uznal ze im starsze tym lepsze bo lepiej będzie widac. Doczekac sie nie mogę :) wizytuje za tydzien jestem ciekawa czy znow usg bedzie ekspresowe. Moj gin zaczyna mnie draznic.
Ale narzekac nie moge:) wazne ze nam dzidziusie rosna. Codziennie uraczam swoje uszy biciem tetna czorta ktory z rana bawi sie w chowanego a wieczorami znajduje bez problemu.

Dziewczyny ale się wkrecam...
Od 18 dc miałam takie dziwne kłócia w pachnie, ale takie tępe. W 19dc zauważyłam kropenke żywej krwi na papierze. No i mam takie dziwne uczucie jakby mi się coś "wgryzalo" w macice... takie dziwne. Cykle mam 28 dniowe...
A miało być "bez szalu"- czysta głowa i te sprawy :D

A tak w ogóle dziękuję, ze pokazujecie tu zdjęcia usg i opisujecie tu swoje historie - jakoś tak raźniej i nastawiam się tu bardzo pozytywnie :* ♡♡♡

Od 18 dc miałam takie dziwne kłócia w pachnie, ale takie tępe. W 19dc zauważyłam kropenke żywej krwi na papierze. No i mam takie dziwne uczucie jakby mi się coś "wgryzalo" w macice... takie dziwne. Cykle mam 28 dniowe...

A tak w ogóle dziękuję, ze pokazujecie tu zdjęcia usg i opisujecie tu swoje historie - jakoś tak raźniej i nastawiam się tu bardzo pozytywnie :* ♡♡♡
Objawy masz bardzo obiecujące :) trzymam kciuki

No objawy masz takie jakie kazda by chciala miec i jeszcze na koniec potwierdzić II kreskami po czym ujrzec bijace serce malucha na usg. 3mam kciuki!

No no pewnie implantacja była. Teraz czekać na II kreseczki. [emoji4] [emoji4] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] aby się udało

reklama
Do góry