reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Właśnie nie wiem czy jest sens iść dzisiaj na betę skoro zaraz długi weekend i musiałabym powtarzać dopiero we wtorek żeby sprawdzić przyrost. Chyba zaczekam na spokojnie do wtorku i wtedy dopiero pójdę. Jak myślicie?

Mam nadzieję że zapoczątkowałam mega duża fale pozytywnych testów i że dołączycie szybko do mnie. Trzymam za wszystkie kciuki!
Ja bym wstrzymala sie do wtorku. Krechy sa piekne wiec beta ro tylko formalnosc:)

reklama
A ty miałaś ten cykl jakiś krótki nie? Ktory teraz masz dc?
No właśnie niby był krótki (sama @ tylko 4 dni, z czego w tym 4 już sama wkładka). Niby apki pokazywały na 19.11, ale po skanowaniu testów owu, które wychodzą ciemne, przesuwa się data z każdym dniem do przodu. I teraz mam niby tak, jak pierwotnie miało być, czyli na 23.11

No myślę, że ma to sens :) we wtorek i w czwartek pójdziesz i życzę cudownego przyrostu!!!! :)
Obyś te pozytywne testy przesłała do nas też :D

@Pauula82 to w takim razie trzymam mocno kciuki i faktycznie stres nie pomoże. Ale co ja tam wiem :p Ja jestem mistrzynią w nakręcaniu się i widzeniu objawów których nie ma :D
Dziękuję i wzajemnie:D

:sad: Dziwczyny...matko, co za atmosfera?

Nie zapominajcie, że to świat wirtualny i takie rzeczy (abstrahując od kogokolwiek z Was i historii tutaj) będą się dziać, działy się od zawsze. Jeśli ludzie kłamią sobie twarzą w twarz to myślicie, że tu nie? Naiwność... Czy to fora, fb czy inne ustrojstwa tego typu to jest nagminne i co sprytniejsi naginaja rzeczywistość. Tutaj część z nas napisze prawdę, ktoś inny pół prawdy a jeszcze ktoś po prostu stworzy swój świat taki jaki chce by był bo jest mu lepiej. Mam nieodparte wrażenie, że zbyt serio bierzecie internety. Osobiście nigdy w 100% nie ufam nikomu z sieci. Dlatego unikam zdjęć, danych i innych...A dużo z Was zaufało na tyle aby pokazać bardzo dużo swojej prywatności. Dzieci. Bliskich. Raz nawet któraś z Was wystawiła całe dane, łacznie z peselem, nazwiskiem i adresem.... to mnie zszokowało na tyle, że zwróciłam uwage na lekkomyślnie traktowanie sieci i ufanie wszystkim. Nikt prócz mnie nawet palcem nie kiwnal jako znajomy żeby powiedzieć: halo, stop. TEGO SIĘ NIE ROBI, CHROŃ SIEBIE I SWOJA PRYWATNOŚĆ. Po kolezensku z zyczliwoscia. Tak było a skomentowała duża część z Was te dane i co zobaczyła, wystawiła. Teraz straszna afera o kłamstwo...Ale upomnieć o bezpieczeństwie nic. Poczucie zagrożenia na forum bo ktoś ewentualnie nazmyslał albo i nie? Śmieszne w obliczu tylu danych i fot...
Czy warto tylko dlatego odpuszczać forum bo ktoś kłamie albo i nie? MOIM zdaniem nie. Nie zapomnijcie, że nie to nie jest prawdziwy świat a to, że usuniecie posty i zdjęcia..cóż Internet nie zapomina o niczym i tu nic nie ginie. Miejcie to na uwadze nie tylko tu a wszędzie.

Pozdrawiam!

reklama
Do góry