Masakra....Ja wlansie leżę na patologii ciąży teraz i tez to oglądałam... normlanie mnie zmroziła ta ignorancja personelu
A co się stało że Ty na patologii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra....Ja wlansie leżę na patologii ciąży teraz i tez to oglądałam... normlanie mnie zmroziła ta ignorancja personelu
Ale masz cudo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Gadzinka już ponad 5kg [emoji173]️ a w poprzednia niedzielę 3 miesiące skończyłatakże narobiła do rówieśników
Zobacz załącznik 913323
Masakra....
A co się stało że Ty na patologii [emoji20] dawno nie jestem na bieżąco nawrt na sierpniowkach
O kurcze a który tc?Już tydzień leżę. Szyjka w ciągu 2 dni skróciła mi się o centymetr i zrobiła się miękka. W ubiegły czwartek byłam u lekarza i szyjka była 3,6 i twarda. W ubiegła sobotę myslalam, ze wypadł ze mnie czop sluzowy. Taka dość duża ilość takiej galaretki i zaczął mnie bolec brzuch i plecy w okolicy krzyżowej. Skontaktowałam się z moim lekarzem i kazał mi jechać na IP, już mnie nie wypuścili. Szyjka 2,4 mm i miękka. Leki j leżenie jej nie wydłużylo nawet o milimetr. Dzisiaj w końcu był wynik wymazu i założyli mi pessar kilka godzin temu. Jak wszystko będzie ok to w poniedziałek mnie wypuszcza.
O kurcze a który tc?
Teraz będzie już wszystko ok :*
Ja miękka szyjke niby większość ciąży miałam. Ale długa i zamknięta. A od 33/34 tc zależy na który termin patrzeć przez półtora tyg stopniowo czop odchodził.
Oj do końca byś nie była spokojna. Ja tak po skurczach w 21tc co tydzień leżałam żeby do 25tc, potem żeby do 30,32,34,36 no i w 36 urodziłam. Ale do którego tygodnia byś nie doszła to i tak a to jeszcze i jeszcze.Dzisiaj jestem 25+4 wiec jeszcze trochę przede mną. Mam nadzieje, ze ten pessar zatrzyma Małą jeszcze w brzuchu. Jakbym była w 30 tygodniu chociaż to byłabym spokojniejsza.
Oj do końca byś nie była spokojna. Ja tak po skurczach w 21tc co tydzień leżałam żeby do 25tc, potem żeby do 30,32,34,36 no i w 36 urodziłam. Ale do którego tygodnia byś nie doszła to i tak a to jeszcze i jeszcze.
Teraz jak masz pessar to na pewno dacie radę :*
Majeczka mówi Majeczce, żeby siedziała w brzuszku [emoji173]️bo nigdy, nigdzie nie będzie jej lepiej Niz w brzuszku mamy [emoji173]️[emoji173]️Mam nadzieje, ze uchroni szyjkę przed dalszym skracaniem i mojej Majce przestanie się spieszyć [emoji846]
Majeczka mówi Majeczce, żeby siedziała w brzuszku [emoji173]️bo nigdy, nigdzie nie będzie jej lepiej Niz w brzuszku mamy [emoji173]️[emoji173]️