reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja wam powiem ze strasznie mnie ten brzuch boli :/ zaczynam się martwić co tam się dzieje umówiłam jutro gina wyrazie gdyby nie przeszło

reklama
Kurde od 5 nie spie... Nie chciałam wam juz wczoraj marudzić ale zmagalam sie znow z migrena... Przez cale zycie mialam raptem 2 a tu w tak krótkim czasie ciąży tez były 2. Umieralam z lekka.. Maz po pracy przywiozl mi paracetamol bo nawet nie mialam jak zapłacić u nas w sklepie rzadko mam gotówkę a byla awaria banku i do 12 nie szlo placic karta czy wybierać hajsu z bankomatu.. To ten 1 paracetamol troszke mi pomogl ale wieczorem po 22 czulam ze znow wszystko wraca.
M przywiózł mi cisnieniomierz od mamy zeby sprawdzic czy to nie od tego ale mialam 122/70.
narazie odkad wstalam jest ok.
Dzis wizyta :) znow moze zobacze tego mojego wierciuszka :)

@Maliina kciuki za wizytę[emoji8][emoji110]
Ja sie po wczorajszej wizycie wreszcie uspokoilam, widocznie ta ciąża jak narazie po prostu bezobjawowa [emoji4]
I tez nie spie od 5...mlody znow obudzil sie z placzem ze babcia mu sie snila i on teskni i chce do niej...[emoji17]

@Maliina kciuki za wizytę[emoji8][emoji110]
Ja sie po wczorajszej wizycie wreszcie uspokoilam, widocznie ta ciąża jak narazie po prostu bezobjawowa [emoji4]
I tez nie spie od 5...mlody znow obudzil sie z placzem ze babcia mu sie snila i on teskni i chce do niej...[emoji17]

Ciesz się bezobjawową ciąża. U mnie tez tak było i w zasadzie jest, chociaż teraz jak już mam piłeczkę na brzuchu to jest mi po prostu coraz ciężej [emoji846][emoji846]
No j oczywiście gratuluje serduszka [emoji7][emoji7]

reklama
Ciesz się bezobjawową ciąża. U mnie tez tak było i w zasadzie jest, chociaż teraz jak już mam piłeczkę na brzuchu to jest mi po prostu coraz ciężej [emoji846][emoji846]
No j oczywiście gratuluje serduszka [emoji7][emoji7]
Dziękuję [emoji8] dla mnie ten brak objawów to nowosc bo w pierwszej ciąży od samego poczatku meczylo mnie wszystko co mogło [emoji6][emoji57] ja to sie juz doczekac nie mogę jak juz bede miec taki duzy brzuszek [emoji7]

Do góry