reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A mi dziś temp. potwierdziła tylko to, że ciąży nie będzie. Krecha w dół do 36,81 [emoji24] i juz w nocy ból miałam jakbym za chwile miała dostac te @ więc mysle ze jutrzejszy termin z tą @ jest prawdopodobny.

reklama
Zdarzaja sie takie sytuacje.. Ale fakt jesli by mnie to dotyczyło tez pewnie nie żyła bym zludzeniami ze jeden raz wystarczyl. Mam nadzieje ze zaswieci nad wami szybko slonce. Bylam przekonana ze będziesz w ciąży szybciej niz ja.

Dziś nawet nie potrafię cieszyć się czyimś szczęściem, więc wybaczcie. Mogę być marudna.

Może jak popłaczę, to przejdzie. Sama nie wiem.

@Maliina bardzo mi miło [emoji6] zwłaszcza jeśli to lubiana koleżanka jest [emoji39]
Owszem, cudowne uczucie. Chodzę po mieszkaniu i śmieje się na głos [emoji4] życzę każdej kobiecie takiego szczęścia [emoji7]

Jeszcze raz dziękuję za gratulacje!

P.S. Dziś chyba nie zasnę [emoji16]
Eliza, przypomnisz jak długo się staraliście? :)

Myślałam że rano będę mieć powódź w łóżku. A tu podpaska prawie czysta. Mało ogólnie krwi jest tylko jak się podcieram to żywa krew ale bez skrzepów. Albo powoli się rozkręca albo dziwny ten okres... Zazwyczaj rano ze mnie aż ciurkiem leci...

Dziś nawet nie potrafię cieszyć się czyimś szczęściem, więc wybaczcie. Mogę być marudna.

Może jak popłaczę, to przejdzie. Sama nie wiem.
Nie dziwie sie. Jesli potrzebujesz marudz.. Albo odpocznij chwilę od forum i oczysc mysli w glowie. Kazda @ to trudny czas.. Kazde swieze II kreski u kogos tez cholernie bolą i wiem ze nie jest to złośliwość zadna tylko ta bezradnosc.. Odpocznij kochana.

Myślałam że rano będę mieć powódź w łóżku. A tu podpaska prawie czysta. Mało ogólnie krwi jest tylko jak się podcieram to żywa krew ale bez skrzepów. Albo powoli się rozkręca albo dziwny ten okres... Zazwyczaj rano ze mnie aż ciurkiem leci...
To musisz sie obserwowac bo nie wiadomo co to teraz u Ciebie sie dzieje.

reklama
Do góry