reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zrobilam test i lipa... Ani sladu drugiej kreski. A jestem w 28 dc. Nie wiem, jak dlugie mam cykle, bo to pierwszy pelny cykl po wyjeciu spirali, ale mialam plamienia 6 grudnia, 6 stycznia i okres 9 lutego. Troche dziwnie, bo mam wszelkie mozliwe objawy, choc piersi mniej mnie bola niz kilka dni temu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hmm, ja mam troszkę podobnie, 26dc, pierwszy cykl po odstawieniu tabletek... korci zrobić test, ale powstrzymuję się ze wszystkich sił bo podejrzewam że ten cykl się sporo wydłuzy, a nie chcę zobaczyć jednej krechy :( no i u mnie zero jakichkolwiek objawów, ani na @ ani ciązowych ehh

reklama
An-dzia staraliście się 2 cykle to o jakich trudnościach mówisz? To na prawdę nie długo. .. w wtedy było latwiej bo nie myslalas teraz czujesz potrzebę bycia w ciąży wiec może glowa robi swoje?
Dopiero po roku nieudanych prob można mówić o jakichkolwiek trudnościach...

@encirclede u nas kwiecień mało obfity w ważne wydarzenia za to od maja do sierpnia co rusz. Za to był połączony łanie z długim weekendem, tak, że patrzyliśmy na to żeby goście mogli zostać do pn co najmniej jeszcze na śniadaniu.i obiedzie.
Maj i czerwiec też piękne miesiące na uroczystość.

An-dzia staraliście się 2 cykle to o jakich trudnościach mówisz? To na prawdę nie długo. .. w wtedy było latwiej bo nie myslalas teraz czujesz potrzebę bycia w ciąży wiec może glowa robi swoje?
Dopiero po roku nieudanych prob można mówić o jakichkolwiek trudnościach...

Dokładnie nie masz co się martwić, wiem że łatwo powiedzieć ale trzeba przyjąć że rok starań do norma :-)

U mnie 17 dc i brzuch jak na @ nadal boli od wczoraj. ... może to jednak owu jest teraz a nie było jej w weekend? Już sama nie wiem chyba od następnego cyklu będę mierzyla tempke. Poczekam jeszcze kilka dni bo zawsze 1-2 dni po owu zaczynały boleć mnie piersi a na razie cisza. ... mam nadzieje że jednak owu była w weekend bo jak jest teraz to ten cykl pójdzie na straty bo akurat mąż jest w pracy i będzie w domku w weekend :(

U mnie 17 dc i brzuch jak na @ nadal boli od wczoraj. ... może to jednak owu jest teraz a nie było jej w weekend? Już sama nie wiem chyba od następnego cyklu będę mierzyla tempke. Poczekam jeszcze kilka dni bo zawsze 1-2 dni po owu zaczynały boleć mnie piersi a na razie cisza. ... mam nadzieje że jednak owu była w weekend bo jak jest teraz to ten cykl pójdzie na straty bo akurat mąż jest w pracy i będzie w domku w weekend :(
Widzisz ja mam dosłownie tak samo ale myślę że owulacja była w weekend miałam.skok temp i ładny śluz a teraz mam niepłodny już. A jak u Ciebie sprawdzałaś śluz?

reklama
@Ilma u mnie śluz prawie wcale nie występuje zawsze pojawia się tylko na"chwile" i tak wystąpił w sobotę i wieczorem w niedzielę teraz jest już bardzo gesty i biały. ...

Do góry