reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja ci zazdroszcze tych objawów ja nadal nic, zadnych objawów nie mam [emoji849]
Ja jakieś tam objawy mam ale nie tak uciążliwe jak w 7 tyg typu wymioty, młodości. Już powoli przechodzi ten okropny okres właśnie. Nawet cera robi się lepsza, syfki powoli odpuszczają. Teraz na razie dość częste są bóle te co wam pisałam. No i zawroty głowy dość często, czasem mdłości jeszcze. Teraz zaczynają się skurcze ud i łydek ale dzięki magnezowi daje się przeżyć. No i piersi są spuchnięte i brodawki zmieniają powoli kolor [emoji16]

reklama
Mnie znowu senność dopada. Była na samym początku i to taka, że spałam na stojąco, spałam w dzień i w nocy. I teraz znowu robię się senna [emoji17] Muszę w dzień przynajmniej 2 h pospać

Ja jakieś tam objawy mam ale nie tak uciążliwe jak w 7 tyg typu wymioty, młodości. Już powoli przechodzi ten okropny okres właśnie. Nawet cera robi się lepsza, syfki powoli odpuszczają. Teraz na razie dość częste są bóle te co wam pisałam. No i zawroty głowy dość często, czasem mdłości jeszcze. Teraz zaczynają się skurcze ud i łydek ale dzięki magnezowi daje się przeżyć. No i piersi są spuchnięte i brodawki zmieniają powoli kolor [emoji16]
Ehh kiedy i u mnie będą te wszystkie objawy [emoji849] w ogole nie czuje sie jak w ciąży i swiruje przez to ze cos jest nie tak [emoji849]
Dzis musze sie umowic do gin mam nadzieje ze bedzie miala miejsce na tego 22 lu 24 [emoji120]

Ehh kiedy i u mnie będą te wszystkie objawy [emoji849] w ogole nie czuje sie jak w ciąży i swiruje przez to ze cos jest nie tak [emoji849]
Dzis musze sie umowic do gin mam nadzieje ze bedzie miala miejsce na tego 22 lu 24 [emoji120]
Ja też się nie czułam. I się chwaliłam, że czuje się super. Potem dosłownie dzień po takie mnie wymioty złapały, że pożałowałam tych słów [emoji23] Mi się zaczęło dopiero w 7 tygodniu wszystko. Ciesz się na razie, że czujesz się dobrze naprawdę. Bo jak Cię złapie to będziesz tak samo jak ja płakać przy WC [emoji23]

A który jesteś tydzień ? Ja nie mam objawów z bardzo a serduszko biło więc chyba ciąża się rozwija a już 9 tydz i w poniedziałek się okaże czy nadal wszystko ok

Ja też się nie czułam. I się chwaliłam, że czuje się super. Potem dosłownie dzień po takie mnie wymioty złapały, że pożałowałam tych słów [emoji23] Mi się zaczęło dopiero w 7 tygodniu wszystko. Ciesz się na razie, że czujesz się dobrze naprawdę. Bo jak Cię złapie to będziesz tak samo jak ja płakać przy WC [emoji23]
Ja bardzo bym chciala miec juz jakies objawy [emoji120] chociaz wymioty to zbyt oczywiste i od razu wszyscy by wiedzieli co jest grane [emoji849] ale co tam mogly by byc [emoji57] byle mnie nie wzielo na wymioty 17-18.10 [emoji120][emoji120][emoji120]

reklama
Do góry