gosia1991
Fanka BB :)
U mnie pecherzyk z cialkiem zoltym byl w 7 t a zarodek w 8 tyg.Ja miałam pęcherzyk jakoś w 4/5 tyg już [emoji17] Przy becie 2 tyś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pecherzyk z cialkiem zoltym byl w 7 t a zarodek w 8 tyg.Ja miałam pęcherzyk jakoś w 4/5 tyg już [emoji17] Przy becie 2 tyś
Że tak zapytam po co ci aż 220 [emoji23]Czekam aż Pan przywiezie mi 220 słoików ziołomiodu [emoji23] potem segregowanie i liczenie czy się zgadza, a potem może podskoczymy do moich rodziców na chwilkę
To wszystko zależy od tego jak mieliśmy owu...U mnie pecherzyk z cialkiem zoltym byl w 7 t a zarodek w 8 tyg.
To ogolnie zbiorcze zamówienie z Bieszczad realizowałam a sama w zamian dostałam kilka słoików gratis :dŻe tak zapytam po co ci aż 220 [emoji23]
Aaaa rozumiem [emoji4][emoji4][emoji4]To ogolnie zbiorcze zamówienie z Bieszczad realizowałam a sama w zamian dostałam kilka słoików gratis :d
Ja łykam magnez , witaminę B6 ,witaminę C ,i pije siemię lniane a no i kwas foliowy teżDziewczynki biorę kwas foliowy. Biorę tran pije zwykle witaminy czy brać coś jeszcze z jakiś witamin dla przyszłych mamusiek czy to wystarczy? A i chce brać magnez bo jakiś czas temu miałam triche mało magnezu
Nie słyszałam, słyszałam tylko o wiesiołka, ale ja ci powiem, że ja nigdy tego śluzu na zewnątrz nie miałam za wiele a problemu z zajściem w ciążę też nie miałam więc różnie to bywa, czasami jest go w środku wystarczającoDziewczyny slyszalyscie o czymś takim że tran poprawia jakość śluzu płodnego ?
Ja łykam magnez , witaminę B6 ,witaminę C ,i pije siemię lniane a no i kwas foliowy też