reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Też się martwię o Gosię, Malinka lub Kamila może napiszcie do niej na prywatną jak się czuję i czy coś więcej już wie? Znacie się już od dłuższego czsu i macie świetny kontakt z sobą
Moim zdaniem pominnyśmy jej dac spokoj. Wydaje mi sie, ze ostatnia rzecz o jakiej teraz mysli to forum .tez chcialabym sie dowiedziec co u niej, nawet sie zastanawialam czy napisac do niej na instagramie, ale....nie. jasno napisala, ze nie jest teraz w stanie pisac na forum, wiec powimmysmy to uszanowac. Jak bedzie chciala, bedzie czula sie na silach, to sama da znać. A.jesli podczytuje, to widzi, ze sie o nia martwimy.

reklama
My Słodziaki zbieramy. Mamy dwa (rysia i króliczka) i teraz zbieramy na lisa. I tez metoda 30 naklejek i zaś po 19,99 zł kupujemy pluszaka. I tez wszyscy w rodzinie nam zbierają ;)

A no to tak [emoji4]

Jak sie czujesz ?
Noo, chciałam żeby dzidzia miała takie malutkie misie. Fajnie będzie wyglądać gdzieś na półce jak tak wszystkie będą ładnie ułożone [emoji7] [emoji23]

W sumie to chyba znowu odzywają się mdłości i wymioty [emoji17] Czuję się zdechła dziś taka. Co chwile jestem głodna i już nie wyrabiam bo ile można jeść a nie mogę się w ogóle najeść [emoji17] Wczoraj miałam te skurcze po spacerze. Chyba zacznę wychodzić częściej z domu i powoli zwiększać sobie dystans spacerków. Bo wczoraj to było dla mnie za dużo [emoji17]

A jak u Ciebie? [emoji8]

My Słodziaki zbieramy. Mamy dwa (rysia i króliczka) i teraz zbieramy na lisa. I tez metoda 30 naklejek i zaś po 19,99 zł kupujemy pluszaka. I tez wszyscy w rodzinie nam zbierają ;)
Ojej [emoji7] ja mam albumy ale jeszcze nie wymieniałam i nie wiem na co czekam w sumie [emoji23][emoji23]
Tak najlepiej, już kupić tego misia za te 20 zł. Szybciej się uzbiera

@Fleur86 mam nadzieję że do końca roku się uda, w przyszłym tygodniu wysyłam męża na badania może to tam gdzieś jest problem.....
@Malaga00 ja zbieram naklejki na jeża ale mam dopiero 26 naklejek :(
A masz kartę biedronki? Bo chyba za to też są dodatkowe. I kupujcie owoce bo też zawsze dadzą więcej naklejeczek. I jak się przekroczy jakąś kwotę przy zakupach.

reklama
Noo, chciałam żeby dzidzia miała takie malutkie misie. Fajnie będzie wyglądać gdzieś na półce jak tak wszystkie będą ładnie ułożone [emoji7] [emoji23]

W sumie to chyba znowu odzywają się mdłości i wymioty [emoji17] Czuję się zdechła dziś taka. Co chwile jestem głodna i już nie wyrabiam bo ile można jeść a nie mogę się w ogóle najeść [emoji17] Wczoraj miałam te skurcze po spacerze. Chyba zacznę wychodzić częściej z domu i powoli zwiększać sobie dystans spacerków. Bo wczoraj to było dla mnie za dużo [emoji17]

A jak u Ciebie? [emoji8]
Ja dzis z tych emocji nie spie juz od 4 [emoji23] i caly czas mam taka gule w gardle[emoji57] ale jesc jem normalnie, nawet sie nie czuje jak w ciąży, mam nadzieje ze jakies objawy jeszcze do mnie przyjda byle nie wymioty teraz [emoji23][emoji23]bo od razu sie wszyscy skapna [emoji23] znow musze dzis wieczorem drinki robic, tz innym normalne a sobie sama cole [emoji23]

Do góry