reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Też się martwię o Gosię, Malinka lub Kamila może napiszcie do niej na prywatną jak się czuję i czy coś więcej już wie? Znacie się już od dłuższego czsu i macie świetny kontakt z sobą
Moim zdaniem pominnyśmy jej dac spokoj. Wydaje mi sie, ze ostatnia rzecz o jakiej teraz mysli to forum .tez chcialabym sie dowiedziec co u niej, nawet sie zastanawialam czy napisac do niej na instagramie, ale....nie. jasno napisala, ze nie jest teraz w stanie pisac na forum, wiec powimmysmy to uszanowac. Jak bedzie chciala, bedzie czula sie na silach, to sama da znać. A.jesli podczytuje, to widzi, ze sie o nia martwimy.

reklama
My Słodziaki zbieramy. Mamy dwa (rysia i króliczka) i teraz zbieramy na lisa. I tez metoda 30 naklejek i zaś po 19,99 zł kupujemy pluszaka. I tez wszyscy w rodzinie nam zbierają ;)

A no to tak [emoji4]

Jak sie czujesz ?
Noo, chciałam żeby dzidzia miała takie malutkie misie. Fajnie będzie wyglądać gdzieś na półce jak tak wszystkie będą ładnie ułożone [emoji7] [emoji23]

W sumie to chyba znowu odzywają się mdłości i wymioty [emoji17] Czuję się zdechła dziś taka. Co chwile jestem głodna i już nie wyrabiam bo ile można jeść a nie mogę się w ogóle najeść [emoji17] Wczoraj miałam te skurcze po spacerze. Chyba zacznę wychodzić częściej z domu i powoli zwiększać sobie dystans spacerków. Bo wczoraj to było dla mnie za dużo [emoji17]

A jak u Ciebie? [emoji8]

My Słodziaki zbieramy. Mamy dwa (rysia i króliczka) i teraz zbieramy na lisa. I tez metoda 30 naklejek i zaś po 19,99 zł kupujemy pluszaka. I tez wszyscy w rodzinie nam zbierają ;)
Ojej [emoji7] ja mam albumy ale jeszcze nie wymieniałam i nie wiem na co czekam w sumie [emoji23][emoji23]
Tak najlepiej, już kupić tego misia za te 20 zł. Szybciej się uzbiera

@Fleur86 mam nadzieję że do końca roku się uda, w przyszłym tygodniu wysyłam męża na badania może to tam gdzieś jest problem.....
@Malaga00 ja zbieram naklejki na jeża ale mam dopiero 26 naklejek :(
A masz kartę biedronki? Bo chyba za to też są dodatkowe. I kupujcie owoce bo też zawsze dadzą więcej naklejeczek. I jak się przekroczy jakąś kwotę przy zakupach.

reklama
Noo, chciałam żeby dzidzia miała takie malutkie misie. Fajnie będzie wyglądać gdzieś na półce jak tak wszystkie będą ładnie ułożone [emoji7] [emoji23]

W sumie to chyba znowu odzywają się mdłości i wymioty [emoji17] Czuję się zdechła dziś taka. Co chwile jestem głodna i już nie wyrabiam bo ile można jeść a nie mogę się w ogóle najeść [emoji17] Wczoraj miałam te skurcze po spacerze. Chyba zacznę wychodzić częściej z domu i powoli zwiększać sobie dystans spacerków. Bo wczoraj to było dla mnie za dużo [emoji17]

A jak u Ciebie? [emoji8]
Ja dzis z tych emocji nie spie juz od 4 [emoji23] i caly czas mam taka gule w gardle[emoji57] ale jesc jem normalnie, nawet sie nie czuje jak w ciąży, mam nadzieje ze jakies objawy jeszcze do mnie przyjda byle nie wymioty teraz [emoji23][emoji23]bo od razu sie wszyscy skapna [emoji23] znow musze dzis wieczorem drinki robic, tz innym normalne a sobie sama cole [emoji23]

Do góry