reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Na szczęście nie wróciły i narazie jest dobrze. Wczoraj nawet jakby mniej mdlilo.
A ty jak sie czujesz?
To całe szczęście czyli jest lepiej już [emoji8] Cieszę się [emoji8]
Ja zależy w sumie, czasem jest gorzej czasem lepiej. Wczoraj miałam dłuższy spacer i takie skurcze mnie złapały [emoji17]

To całe szczęście czyli jest lepiej już [emoji8] Cieszę się [emoji8]
Ja zależy w sumie, czasem jest gorzej czasem lepiej. Wczoraj miałam dłuższy spacer i takie skurcze mnie złapały [emoji17]
Mnie zadziwia fakt ze przy 1 szej ciazy ja poprostu czulam sie zwyczajnie. Mdlosci i wymioty byly ale zero skurczy, boli nic. Smigalam, pracowalam ogrodek przekopywalam a teraz taka niedolezna. Jade zara do sklepu i zastanawiam sie co kupic Ali, karuzelke do łóżeczka czy misia szumisia o ile oczywiscie u nas dostane bo mamy raptem 1 sklep z takimi zabawkami.
Beatowa i Ala dzis wychodza do domku:)

Mnie zadziwia fakt ze przy 1 szej ciazy ja poprostu czulam sie zwyczajnie. Mdlosci i wymioty byly ale zero skurczy, boli nic. Smigalam, pracowalam ogrodek przekopywalam a teraz taka niedolezna. Jade zara do sklepu i zastanawiam sie co kupic Ali, karuzelke do łóżeczka czy misia szumisia o ile oczywiscie u nas dostane bo mamy raptem 1 sklep z takimi zabawkami.
Beatowa i Ala dzis wychodza do domku:)
Pewnie w każdej ciąży jest inaczej. Moja to jest taka pierwsza ciąża i też mam czasami skurcze jak przesadzę z czymś. Ja też długo leżałam, bo wymioty i angina. I 3 tygodnie byłam wycięta z życia. I teraz zaczęłam się ruszać i jak za długo już to organizm daje znać, że trzeba przy stopować.

A polecacie właśnie misia szumisia? Bo mi się strasznie podoba ale nikt nie poleca [emoji17]
Mi się marzy taka karuzela [emoji7] Fajny pomysł. U mnie niby dużo tych sklepów ale nic nie ma ciekawego.
To super to dużo zdrówka dla dziewczyn [emoji8]

Dziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Moj mlody juz jednego ma [emoji4]
IMG_20180919_160418.jpg

Załączniki

• IMG_20180919_160418.jpg
    IMG_20180919_160418.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 248
Dziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Ja mimo że mam biedronkę naprzeciwko mojego bloku to robię za małe zakupy więc mam tylko 2 naklejki :-D, ale teściowa tam zbiera dla naszego małego, ale bez szału. Może gdybym miała córcie to może byłoby inaczej albo jakby były jakieś auta zamiast misiów :D ale polecam książkę, kupiłam za 10zł i bardzo fajna, czyamy już któyś raz, tak się mojemu Hubciowi spodobała

reklama
Do góry