Na szczęście nie wróciły i narazie jest dobrze. Wczoraj nawet jakby mniej mdlilo.@Maliina jak się czujesz dziś? Są skurcze?
A ty jak sie czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście nie wróciły i narazie jest dobrze. Wczoraj nawet jakby mniej mdlilo.@Maliina jak się czujesz dziś? Są skurcze?
To całe szczęście czyli jest lepiej już [emoji8] Cieszę się [emoji8]Na szczęście nie wróciły i narazie jest dobrze. Wczoraj nawet jakby mniej mdlilo.
A ty jak sie czujesz?
Mnie zadziwia fakt ze przy 1 szej ciazy ja poprostu czulam sie zwyczajnie. Mdlosci i wymioty byly ale zero skurczy, boli nic. Smigalam, pracowalam ogrodek przekopywalam a teraz taka niedolezna. Jade zara do sklepu i zastanawiam sie co kupic Ali, karuzelke do łóżeczka czy misia szumisia o ile oczywiscie u nas dostane bo mamy raptem 1 sklep z takimi zabawkami.To całe szczęście czyli jest lepiej już [emoji8] Cieszę się [emoji8]
Ja zależy w sumie, czasem jest gorzej czasem lepiej. Wczoraj miałam dłuższy spacer i takie skurcze mnie złapały [emoji17]
Pewnie w każdej ciąży jest inaczej. Moja to jest taka pierwsza ciąża i też mam czasami skurcze jak przesadzę z czymś. Ja też długo leżałam, bo wymioty i angina. I 3 tygodnie byłam wycięta z życia. I teraz zaczęłam się ruszać i jak za długo już to organizm daje znać, że trzeba przy stopować.Mnie zadziwia fakt ze przy 1 szej ciazy ja poprostu czulam sie zwyczajnie. Mdlosci i wymioty byly ale zero skurczy, boli nic. Smigalam, pracowalam ogrodek przekopywalam a teraz taka niedolezna. Jade zara do sklepu i zastanawiam sie co kupic Ali, karuzelke do łóżeczka czy misia szumisia o ile oczywiscie u nas dostane bo mamy raptem 1 sklep z takimi zabawkami.
Beatowa i Ala dzis wychodza do domku![]()
Jestem anty gang slodziakow. Nie mamy zadnego i miec nie będziemy. Mojej córce nawet nie zalezy i sie smieje z tej calej akcji. Jedynie zbierala stickezy z lidla.Dziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Moj mlody juz jednego ma [emoji4]Dziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Ja mimo że mam biedronkę naprzeciwko mojego bloku to robię za małe zakupy więc mam tylko 2 naklejkiDziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Haha [emoji23] Mi się podobają te misie, nie jestem jak Grażynka jakaś ale sobie zbieramJestem anty gang slodziakow. Nie mamy zadnego i miec nie będziemy. Mojej córce nawet nie zalezy i sie smieje z tej calej akcji. Jedynie zbierala stickezy z lidla.
Ale słodki [emoji7]Moj mlody juz jednego ma [emoji4]Zobacz załącznik 902816