Na szczęście nie wróciły i narazie jest dobrze. Wczoraj nawet jakby mniej mdlilo.@Maliina jak się czujesz dziś? Są skurcze?
A ty jak sie czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście nie wróciły i narazie jest dobrze. Wczoraj nawet jakby mniej mdlilo.@Maliina jak się czujesz dziś? Są skurcze?
To całe szczęście czyli jest lepiej już [emoji8] Cieszę się [emoji8]Na szczęście nie wróciły i narazie jest dobrze. Wczoraj nawet jakby mniej mdlilo.
A ty jak sie czujesz?
Mnie zadziwia fakt ze przy 1 szej ciazy ja poprostu czulam sie zwyczajnie. Mdlosci i wymioty byly ale zero skurczy, boli nic. Smigalam, pracowalam ogrodek przekopywalam a teraz taka niedolezna. Jade zara do sklepu i zastanawiam sie co kupic Ali, karuzelke do łóżeczka czy misia szumisia o ile oczywiscie u nas dostane bo mamy raptem 1 sklep z takimi zabawkami.To całe szczęście czyli jest lepiej już [emoji8] Cieszę się [emoji8]
Ja zależy w sumie, czasem jest gorzej czasem lepiej. Wczoraj miałam dłuższy spacer i takie skurcze mnie złapały [emoji17]
Pewnie w każdej ciąży jest inaczej. Moja to jest taka pierwsza ciąża i też mam czasami skurcze jak przesadzę z czymś. Ja też długo leżałam, bo wymioty i angina. I 3 tygodnie byłam wycięta z życia. I teraz zaczęłam się ruszać i jak za długo już to organizm daje znać, że trzeba przy stopować.Mnie zadziwia fakt ze przy 1 szej ciazy ja poprostu czulam sie zwyczajnie. Mdlosci i wymioty byly ale zero skurczy, boli nic. Smigalam, pracowalam ogrodek przekopywalam a teraz taka niedolezna. Jade zara do sklepu i zastanawiam sie co kupic Ali, karuzelke do łóżeczka czy misia szumisia o ile oczywiscie u nas dostane bo mamy raptem 1 sklep z takimi zabawkami.
Beatowa i Ala dzis wychodza do domku
Jestem anty gang slodziakow. Nie mamy zadnego i miec nie będziemy. Mojej córce nawet nie zalezy i sie smieje z tej calej akcji. Jedynie zbierala stickezy z lidla.Dziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Moj mlody juz jednego ma [emoji4]Dziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Ja mimo że mam biedronkę naprzeciwko mojego bloku to robię za małe zakupy więc mam tylko 2 naklejki , ale teściowa tam zbiera dla naszego małego, ale bez szału. Może gdybym miała córcie to może byłoby inaczej albo jakby były jakieś auta zamiast misiów ale polecam książkę, kupiłam za 10zł i bardzo fajna, czyamy już któyś raz, tak się mojemu Hubciowi spodobałaDziewczyny też zbieracie te misie z Biedronki? [emoji23]
Haha [emoji23] Mi się podobają te misie, nie jestem jak Grażynka jakaś ale sobie zbieramJestem anty gang slodziakow. Nie mamy zadnego i miec nie będziemy. Mojej córce nawet nie zalezy i sie smieje z tej calej akcji. Jedynie zbierala stickezy z lidla.
Ale słodki [emoji7]Moj mlody juz jednego ma [emoji4]Zobacz załącznik 902816