reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Moim zdaniem pominnyśmy jej dac spokoj. Wydaje mi sie, ze ostatnia rzecz o jakiej teraz mysli to forum .tez chcialabym sie dowiedziec co u niej, nawet sie zastanawialam czy napisac do niej na instagramie, ale....nie. jasno napisala, ze nie jest teraz w stanie pisac na forum, wiec powimmysmy to uszanowac. Jak bedzie chciala, bedzie czula sie na silach, to sama da znać. A.jesli podczytuje, to widzi, ze sie o nia martwimy.
Dokładnie.
Na pewno jest załamana - biedna:( tyle czasu walczyła o dzidziolka...
przykre i przerażajace wręcz, jest to ze tyle z nas musi walczyć o upragnione ciąże, czasami z marnym skutkiem ;(
Ja cały czas wierze, ze jednak pęcherzyk się pojawi u @Migdalove ze nie jest jeszcze nic przesadzone.
Czasem organizm kobiety potrafi płatać figle...

reklama
Ja dzis z tych emocji nie spie juz od 4 [emoji23] i caly czas mam taka gule w gardle[emoji57] ale jesc jem normalnie, nawet sie nie czuje jak w ciąży, mam nadzieje ze jakies objawy jeszcze do mnie przyjda byle nie wymioty teraz [emoji23][emoji23]bo od razu sie wszyscy skapna [emoji23] znow musze dzis wieczorem drinki robic, tz innym normalne a sobie sama cole [emoji23]
Wszystko przyjdzie z czasem zobaczysz [emoji8] Wszystkie objawy eksplodują [emoji23] Bynajmniej u mnie tak właśnie było, że wszystko na raz jak już się dowiedziałam.

To dobrze ciesz się, że masz apetyt i jeszcze jesz normalnie bo później mogą być schody zależy od ciąży. Ja na początku jadłam wszystko ( to co dozwolone ) bo miałam taki apetyt. A potem przyszły wymioty i nie mogłam nawet na wodę patrzeć.

A nie chcesz tej bety zrobić?

Wszystko przyjdzie z czasem zobaczysz [emoji8] Wszystkie objawy eksplodują [emoji23] Bynajmniej u mnie tak właśnie było, że wszystko na raz jak już się dowiedziałam.

To dobrze ciesz się, że masz apetyt i jeszcze jesz normalnie bo później mogą być schody zależy od ciąży. Ja na początku jadłam wszystko ( to co dozwolone ) bo miałam taki apetyt. A potem przyszły wymioty i nie mogłam nawet na wodę patrzeć.

A nie chcesz tej bety zrobić?
Noe, juzdawno temu postanowilam nie robic bety, nie robilam jej w pierwszej ciazy wiec teraz tez nie [emoji4]
Do lekarza pojde po 20.10[emoji4]

Mam nadzieje ze nie bedzie jak w pierwszej ciąży ze odrzuci mnie calkiem od miesa bo ja mam w domu dwoch miesozercow i moze byc ciezko jakbym miala na widok i zapach miesa wymiotowac [emoji849]

Mam nadzieje ze co najmniej do 20.10 zadne rzygi mnie nie wezma bo narazie u tz rrodzicow jestesmy i wolalabym zeby jeszcze nie mówić no a 17-18.10 z mlodym w szpitalu będę wiec lepiej zeby wtedy tez mnie nie meczylo [emoji849]

Ja tez czekam na @, za 2 dni powinna przyjść... dzisiaj się czuje tak jakos „ozięble” głowa mnie od rana bolała, brzuch cmi...
Od wczoraj mam małego dołka... jak sobie mysle, ze mogłam być już w 20 tygodniu... :(

i ta sytuacja z Gosia... wiem co czuje i przeżywa... sama to przechodziłam... ile to stresu... nie da się tego opisać słowami.

3mam za nią mocno kciuki✊✊✊ i w głębi serca sama przeżywam...

Noe, juzdawno temu postanowilam nie robic bety, nie robilam jej w pierwszej ciazy wiec teraz tez nie [emoji4]
Do lekarza pojde po 20.10[emoji4]

Mam nadzieje ze nie bedzie jak w pierwszej ciąży ze odrzuci mnie calkiem od miesa bo ja mam w domu dwoch miesozercow i moze byc ciezko jakbym miala na widok i zapach miesa wymiotowac [emoji849]

Mam nadzieje ze co najmniej do 20.10 zadne rzygi mnie nie wezma bo narazie u tz rrodzicow jestesmy i wolalabym zeby jeszcze nie mówić no a 17-18.10 z mlodym w szpitalu będę wiec lepiej zeby wtedy tez mnie nie meczylo [emoji849]
Rozumiem. Skoro nie chcesz to nie rób pewnie, nikt Cię nie zmusza [emoji8] Mniejszy stres [emoji8]

Patrząc po kreseczce to pewnie wczesna ciąża. Kiedy masz termin @?
Więc na spokojnie, możesz w ogóle nie mieć wymiotów, mogą być same mdłości. Każda ciąża jest inna [emoji8] Mogą się pojawić dopiero ok 7 tyg. Wtedy chyba stężenie HCG jest najwyższe.

Mnie też odrzuciło na początku od mięsa. W sumie to w ogóle od jedzenia. Musiałam się zmuszać. Ale to przez mdłości i wymioty.
A będziesz powtarzać testy?

Dokładnie.
Na pewno jest załamana - biedna:( tyle czasu walczyła o dzidziolka...
przykre i przerażajace wręcz, jest to ze tyle z nas musi walczyć o upragnione ciąże, czasami z marnym skutkiem ;(
Ja cały czas wierze, ze jednak pęcherzyk się pojawi u @Migdalove ze nie jest jeszcze nic przesadzone.
Czasem organizm kobiety potrafi płatać figle...
Dokładnie pięknie napisane :( . Ja również życzę żeby wszystko dobrze u niej było ..... .człowiek się cieszy jak zobaczy upragnione dwie kreski na teście a u lekarza albo zobaczy swoją malutka fasolkę.... albo ciążę biochemiczna . pozamaciczna. Itd.Ja tego nie zrozumiem ile kobiet się latami stara i nic a te które zabijają szybko zajdą :( czasem płakać się chce :(

Hej dziewczyny mam pytanie widzicie tu jakiś cień test robiony Dziś raniutko jestem jeszcze przed terminem @ tylko ze idę dziś na urodziny znajomego i zrobiłam tak a może się coś pokazać a nie wiem czy mogę się napić. Widzicie coś??Zobacz załącznik 902749Zobacz załącznik 902750
Dla mnie ten test jakis felerny bo kreska za daleko.
Moj mlody juz jednego ma
emoji4.png
Zobacz załącznik 902816
Moj ma jerzyka ale tylko dlatego ze tesciowa zbiera. Tak to wogole by tym nie byl zainteresowany.
Ale ksiazki z tego gangu slodziakow sa fajne. Moj syn ma i lubi jak mu czytam:)

Rozumiem. Skoro nie chcesz to nie rób pewnie, nikt Cię nie zmusza [emoji8] Mniejszy stres [emoji8]

Patrząc po kreseczce to pewnie wczesna ciąża. Kiedy masz termin @?
Więc na spokojnie, możesz w ogóle nie mieć wymiotów, mogą być same mdłości. Każda ciąża jest inna [emoji8] Mogą się pojawić dopiero ok 7 tyg. Wtedy chyba stężenie HCG jest najwyższe.

Mnie też odrzuciło na początku od mięsa. W sumie to w ogóle od jedzenia. Musiałam się zmuszać. Ale to przez mdłości i wymioty.
A będziesz powtarzać testy?
Nie, nie powtarzam, zrobilam wczoraj dwa i to mi wystarczy [emoji4] poczekam na wizyte [emoji4]
Dzis mam 31dc, @ miala byc wczoraj[emoji6]
W sumie jak patrzac na kreske z porannego sikania to ona wcale slaba nie jest [emoji14]
IMG_20180928_144836.jpg

Załączniki

• IMG_20180928_144836.jpg
    IMG_20180928_144836.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 392
reklama
Do góry