reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Znikam znowu, nie nadaję się do gratulowania nowo zafasolkowanym, zbyt zazdroszczę i przeżywam, wrócę jak coś się u mnie zmieni i ja będę się mogła czymś pochwalić. Będę dostępna na priv dla chcących ...
Powodzenia. Odpocznij. Daj glowie odpoczac i wroc do nas ze szczesliwymi wiadomosciami:)
Trzymaj się i powodzenia.

Dziś planowany okres test negatywny . Jutro córce robię urodziny i chyba dostała świnkę. Jest popuchnieta z jednej strony i ma gorączkę.normalnie mam pecha :(

Mogę z nią do lekarza iść w poniedziałek ? Oprocz gorączki i opuchlizny nic jej innego nie jest

Ojej ale was dopadlo. Mozesz zamówić wizyte domowa. Nie bedzie sie meczyc corcia.

@leeleeth kochana w takim razie odpocznij sobie. Mam nadzieje że wrócisz szybko do nas z wiescia ze jestes w ciazy.

Co do kremow na rozstepy ja uzywalam w 1szej ciąży Fissan i inne podobne i na moja skore to juz nic nie pomagalo.

reklama
Dziewczyny może to głupie pytanie, ale zauważyłam, że rosną mi takie ciemniejsze włoski na brzuchu układają się w taki pasek do pępka;o

Ja mam pełno włosów na brzuchu oczywiście takich malutkich a nie jak chlop:Di ten pasek ciemniejszy też mam
No ja też nie jak facet ale to był też taki pierwszy objaw, bo zauważyłam, że w cyklu w którym zaszłam zaczęły się pojawiać włoski ciemniejsze na brzuchu i właśnie dlatego wzięłam to za problem z hormonami, testosteron itp.
No i są ciemniejsze takie, taka linia się robi do pępka

Załamka totalna, nie wiem co myśleć [emoji24] jak na okres zbyt skąpe, tydzień za wcześnie... A jak na implantacyjne to chyba byt obfite i długotrwałe... Zwariuję [emoji53]

@Velvetka doskonale Cię rozumiem. Obecnie mijają dwa lata odkąd zdecydowaliśmy się na dziecko. Ja wiem,że Ty nie szukasz współczucia tylko zrozumienia, ja Cię doskonale rozumiem. Pozwól sobie na wszystkie emocje, na wszystkie uczucia, nie patrz na to co wypada A co nie. Ja doszłam to skraju psychicznego, do tego stopnia, że odcielam się od wszystkich znajomych w ciąży I z małymi dziećmi. Irytowal i drażnił mnie widok kobiet w ciąży I małych dzieci mijanych na ulicy... to były złe emocje, ale były potrzebne. Musisz przez to przejść, ale spróbuj jak najbardziej oderwać głowę, zajmij się tym co zawsze chciałaś zrobić i nie uzależniaj swoich decyzji od "Nie planuje tego wyjazdu,bo może będę już w ciazy". Uda się, trzymam kciuki, zajmij się sobą i swoimi emocjami i walcz,nie czekaj na to, rób badania, odwiedzaj lekarzy aż do skutku. A skutek będzie piękny:)

Was też tak w ciąży swędzą sutki? [emoji23] Dziewczyny dziś lecę kupić balsam na rozstępy, możecie mi coś polecić? Z tych drogerii Rossmann itp? Bo się chyba zadrapie... Masakra. Sutki to ja mam na połowę piersi ;o Takie wielkie. Co do piersi. To nie wchodzę w swoje staniki ;o Piersi mam jak bomby
Osobiście polecam oliwkę do nawilżanie, zwykła najzwyklejszą:) ja mam właśnie z Rossmanna z półki dla ciężarnych i jestem mega zadowolona :)

reklama
Do góry