reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A miałaś robione już w sumie dwa razy wg zaleceń jak czytam badanie PTA tzw odczyn Coombsa? Pytam z ciekawości. :) Na wizycie i tak pewnie dowiem się wszystkiego. :)
Miałam raz w 7-8tygodniu jakos i wczoraj dostałam, żeby zrobić na następna wizytę. Do powtórki też toxo i mocz (ten w sumie niemal co wizytę muszę robić;) )

reklama
Kochane! Czy któraś z was wie może w którym tygodniu podają zastrzyk z immunnoglobuliną?
A teraz masz dostać? Wiem że miałas wcześniej pozamaciczna. Więc nie wiem jak to u Cb będzie wyglądać. Ale ogólnie w pierwszej ciąży nie podają. Dopiero po porodzie podobno jak się okaże że dziecko ma inną grupę krwi.

A teraz masz dostać? Wiem że miałas wcześniej pozamaciczna. Więc nie wiem jak to u Cb będzie wyglądać. Ale ogólnie w pierwszej ciąży nie podają. Dopiero po porodzie podobno jak się okaże że dziecko ma inną grupę krwi.
Tak dopiero po porodzie podają w pierwszej ciąży po sprawdzeniu grupy dziecka. Ogólnie na własną rękę można i w trakcie podać ale to koszt pamiętam kwotę 400zl ale nie wiem czy tyle faktycznie

Kurde ja musze zrobic badania. Tak sie boje robic HbA1c.

Do nas idzie burza buuuu.. .

@Migdalove u nas wczoraj tez syreny wyly.. Palila sie laka pod lasem i dzieci bratowej zauważyły.. A ja wyszlam do okna i niee dowierzam ze pędzą 3 straze na sygnalach i trąbia a kierowcy samochodów wyjezdzali i utrudniali.

Wlasnie znow 3 straże pędzą i w tą sama str co wczoraj.

reklama
Bo on nie widzi w tym problemu. Ze niby progesteron był w normie .... No mi właśnie nie do końca to pasuje... ale co zrobic, kłócić się:/
Zmienić lekarza ;) dziecko jest najważniejsze i po jednym poronieniu to mało który nie daje przynajmniej duphastonu czy luteiny więc dziwi mnie podejście lekarza ;) ale to moje zdanie ;) skąd pochodzisz ? Popytaj dziewczyn może ci kogoś konkretnego polecą

Do góry