reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak hi hi ja tylko w ciąży miałam bardzo było to widoczne. I szczerze? To na cerze nie miałam w ogóle wyprysków, a jak już było po wszystkim to masakra:szok: do tej pory nie mogę się ogarnąć, co rusz coś.... (a nigdy nie miałam ani trądziku ani nic)
Ja też w obu ciążach cera super. A teraz mi taka sucha kaszke pod skórą wywalilo na czole

reklama
Coś jest nie tak z tymi testami :/ o ile się nie mylę miałam test z Pink 25 i 10ml. Ten 25 w ogóle mi nie pokazywał || kresek a 10 jak byk. Ale mój taki sprawdzony to NordTest on jako 1 ni pokazał
Zreszta zobacz sama te 2 ostatnie to Pink 25ml. Te pierwsze Nordtest - i to było 2 dni przed spodziewana @ już coś było widać

Załączniki

• 528E7207-5E50-4021-BCAB-C4685107C5B9.jpeg
    528E7207-5E50-4021-BCAB-C4685107C5B9.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 97
Mój biustonosz, który był lekko za duży jest teraz idealny. A ulubiony już taki opięty. :D
Taaaa, znam temat, poszłam do esotiq,bo u nich zawsze miałam 70B, moglam w ciemno zamawiać online, zawsze idealnie pasował. No to mi Pani dobrała idealny na teraz ... 70E!!! E kuźwa ;D jak się upierałam,że pewnie C wystarczy to mnie wyśmiała [emoji23]

Taaaa, znam temat, poszłam do esotiq,bo u nich zawsze miałam 70B, moglam w ciemno zamawiać online, zawsze idealnie pasował. No to mi Pani dobrała idealny na teraz ... 70E!!! E kuźwa ;D jak się upierałam,że pewnie C wystarczy to mnie wyśmiała [emoji23]
A to właśnie ja też to mam, tanie staniki to rozmiar 75C a te u brafitterki już 70DD. ;)

Ale to właśnie jak to jest pierwsza ciąża, a ja jednak jestem w drugiej. Po operacji dostałam wtedy ten zastrzyk. Dopytam lekarza, wynik grupy krwi włożyłam do segregatora.
Ja też jestem w drugiej ciąży;) i też po zabiegu dostałam zastrzyk. Obecny lekarz został poinformowany i zapisał w karcie ciąży, ale nic mi nie mówił,kiedy teraz dostanę.

reklama
Ja też jestem w drugiej ciąży;) i też po zabiegu dostałam zastrzyk. Obecny lekarz został poinformowany i zapisał w karcie ciąży, ale nic mi nie mówił,kiedy teraz dostanę.
A miałaś robione już w sumie dwa razy wg zaleceń jak czytam badanie PTA tzw odczyn Coombsa? Pytam z ciekawości. :) Na wizycie i tak pewnie dowiem się wszystkiego. :)

Do góry