reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak hi hi ja tylko w ciąży miałam bardzo było to widoczne. I szczerze? To na cerze nie miałam w ogóle wyprysków, a jak już było po wszystkim to masakra:szok: do tej pory nie mogę się ogarnąć, co rusz coś.... (a nigdy nie miałam ani trądziku ani nic)
Ja też w obu ciążach cera super. A teraz mi taka sucha kaszke pod skórą wywalilo na czole

reklama
Coś jest nie tak z tymi testami :/ o ile się nie mylę miałam test z Pink 25 i 10ml. Ten 25 w ogóle mi nie pokazywał || kresek a 10 jak byk. Ale mój taki sprawdzony to NordTest on jako 1 ni pokazał
Zreszta zobacz sama te 2 ostatnie to Pink 25ml. Te pierwsze Nordtest - i to było 2 dni przed spodziewana @ już coś było widać

Załączniki

• 528E7207-5E50-4021-BCAB-C4685107C5B9.jpeg
    528E7207-5E50-4021-BCAB-C4685107C5B9.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 94
Mój biustonosz, który był lekko za duży jest teraz idealny. A ulubiony już taki opięty. :D
Taaaa, znam temat, poszłam do esotiq,bo u nich zawsze miałam 70B, moglam w ciemno zamawiać online, zawsze idealnie pasował. No to mi Pani dobrała idealny na teraz ... 70E!!! E kuźwa ;D jak się upierałam,że pewnie C wystarczy to mnie wyśmiała [emoji23]

Taaaa, znam temat, poszłam do esotiq,bo u nich zawsze miałam 70B, moglam w ciemno zamawiać online, zawsze idealnie pasował. No to mi Pani dobrała idealny na teraz ... 70E!!! E kuźwa ;D jak się upierałam,że pewnie C wystarczy to mnie wyśmiała [emoji23]
A to właśnie ja też to mam, tanie staniki to rozmiar 75C a te u brafitterki już 70DD. ;)

Ale to właśnie jak to jest pierwsza ciąża, a ja jednak jestem w drugiej. Po operacji dostałam wtedy ten zastrzyk. Dopytam lekarza, wynik grupy krwi włożyłam do segregatora.
Ja też jestem w drugiej ciąży;) i też po zabiegu dostałam zastrzyk. Obecny lekarz został poinformowany i zapisał w karcie ciąży, ale nic mi nie mówił,kiedy teraz dostanę.

reklama
Ja też jestem w drugiej ciąży;) i też po zabiegu dostałam zastrzyk. Obecny lekarz został poinformowany i zapisał w karcie ciąży, ale nic mi nie mówił,kiedy teraz dostanę.
A miałaś robione już w sumie dwa razy wg zaleceń jak czytam badanie PTA tzw odczyn Coombsa? Pytam z ciekawości. :) Na wizycie i tak pewnie dowiem się wszystkiego. :)

Do góry