Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zasadzie widze jedna ale na pol spie jeszcze.. czy to nova test? ja ich nie lubie.. mi na nim mega jasne kreski wychodzily w poronaniu do innych o czulosci 25mlu.A więc zrobiłam test kreska pojawiła się odrazu ale słaba więc raczej nic z tego Zobacz załącznik 898829
no na tym drugim cos widac...Teraz mi się ja lepiej udało chwycic na zdj. Zobacz załącznik 898832
Nie lubię tych testów i jeszcze mi się jakiś zadrapany trafił. Ale m kupił więc zrobiłam co miałam. Narazie poczekam. Jak będzie ciemniec idę na bete ale znając mnie to na pewno @ przyjdzieja zasadzie widze jedna ale na pol spie jeszcze.. czy to nova test? ja ich nie lubie.. mi nanim mega jasne kreski ychodzily w poronaniu do innych o czulosci 25mlu.
fakt beta to najlepsze rozwwiazanie wtedy nie trzeba sie niczego domyslac.
Nie lubię tych testów i jeszcze mi się jakiś zadrapany trafił. Ale m kupił więc zrobiłam co miałam. Narazie poczekam. Jak będzie ciemniec idę na bete ale znając mnie to na pewno @ przyjdzie
Ja też widzę cieńBeta da ci 100% pewności czy masz się nastawiać czy nie. Ja tam widzę cień ale bladziutki. A kiedy masz mieć @?
ile masz do @? moglas tym czulym testowacNie lubię tych testów i jeszcze mi się jakiś zadrapany trafił. Ale m kupił więc zrobiłam co miałam. Narazie poczekam. Jak będzie ciemniec idę na bete ale znając mnie to na pewno @ przyjdzie
Jakbym miała takie kreski to bym skakała pod sufit ze szczęścia . Ale chyba to nie mój czasile masz do @? moglas tym czulym testowac [emoji14]
to moj nova test 16dpo czyli w dniu @
Zobacz załącznik 898836
a zobacz jaki był check & go tez 25mlu
Zobacz załącznik 898837
i pink 25ml
Zobacz załącznik 898838
Jakbym miała takie kreski to bym skakała pod sufit ze szczęścia . Ale chyba to nie mój czas