reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kobietki dziś 28 dzień cyklu rano zrobiłam test i 2 blada kreska. We wtorek mam dostać. Nie cieszę się za bardzo bo później będzie boleć. Pisałam w poprzednim poście że to 4 cykl naszych starań i że w tym cyklu z testami owulacyjnymi hehe owulacja na teście przypadła w 16 dniu cyklu. Więc po moich obliczeniach mogę nie mieć dużego stężenia hormonu. Dla waszej informacji mam już cudowna prawie 4 letnia córkę. Trzymajcie kciuki kochane!!

reklama
Kobietki dziś 28 dzień cyklu rano zrobiłam test i 2 blada kreska. We wtorek mam dostać. Nie cieszę się za bardzo bo później będzie boleć. Pisałam w poprzednim poście że to 4 cykl naszych starań i że w tym cyklu z testami owulacyjnymi hehe owulacja na teście przypadła w 16 dniu cyklu. Więc po moich obliczeniach mogę nie mieć dużego stężenia hormonu. Dla waszej informacji mam już cudowna prawie 4 letnia córkę. Trzymajcie kciuki kochane!!
Trzymamy kciuki! Ja tez dzis rano mialam bladziocha! Pokazesz tescik?

A u mnie w koncu || mocne kreseczki na owu się pojawiły:) bo już myślałam, ze nie będzie w ogóle :/ dobrze ze dzisiaj było ❤️ ❤️❤️
Może się uda✊✊❤️ No i pobolewa jajnik :)
Tylko szkoda, ze to jeszcze (prawdopodobnie) te 24-36h ...
Czy żołnierzyki przetrwają... muszę używać żel conceive, bo bez tego, było by pewnie kiepsko:(
Ale nie wiem czy robię dobrze... :hmm:

Załączniki

• 86DB5051-1818-4A68-9845-F95270E365E8.jpeg
    86DB5051-1818-4A68-9845-F95270E365E8.jpeg
    904,2 KB · Wyświetleń: 101
A u mnie w koncu || mocne kreseczki na owu się pojawiły:) bo już myślałam, ze nie będzie w ogóle :/ dobrze ze dzisiaj było [emoji173]️ [emoji173]️[emoji173]️
Może się uda[emoji110][emoji110][emoji173]️ No i pobolewa jajnik :)
Czy żołnierzyki przetrwają... muszę używać żel conceive, bo bez tego, było by pewnie kiepsko:(
Tutaj chyba jeszcze nie jest pozytyw na tym zdjęciu ?

A my z mężem skończyliśmy oglądać film "Siedem sióstr", bardzo polecam ten film. Kurcze ale czas nam zleciał. Zaraz trzeba iść spać by wcześnie rano pojechać na betę. ;)

A u mnie w koncu || mocne kreseczki na owu się pojawiły:) bo już myślałam, ze nie będzie w ogóle :/ dobrze ze dzisiaj było [emoji173]️ [emoji173]️[emoji173]️
Może się uda[emoji110][emoji110][emoji173]️ No i pobolewa jajnik :)

Pozytyw to to nie jest, ale fakt, że owu już za rogiem. Trzymam kciuki za żołnierzyki męża ;)

U mnie kolejny dzien temp. 37,06 [emoji1307]

A więc zrobiłam test kreska pojawiła się odrazu ale słaba :( więc raczej nic z tego
IMG_20180917_070156.jpg

Załączniki

• IMG_20180917_070156.jpg
    IMG_20180917_070156.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Do góry