Mi też później wyobraźnia działa dlatego wolę jak m jest w domuJa horrorów nie lubie. Nie oglądam bo sie boje. Za mocno działa mi głowa. I potem jak wracam ok. 1 w nocy z pracy to wyobrażam sobie niewiadomo co.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też później wyobraźnia działa dlatego wolę jak m jest w domuJa horrorów nie lubie. Nie oglądam bo sie boje. Za mocno działa mi głowa. I potem jak wracam ok. 1 w nocy z pracy to wyobrażam sobie niewiadomo co.
My właśnie wrocilismy z Zakonnicy. Dla mnie super, ale jak juz kiedys pisałam uwielbiam ObecnośćZ takich horrorów podobnych do piły czyli z takimi zagadkami to Escape Room, nawet spoko.
Widać!Co myslicie? Test z porannego moczuZobacz załącznik 898612Zobacz załącznik 898613
Obecność to zajebisty film!My właśnie wrocilismy z Zakonnicy. Dla mnie super, ale jak juz kiedys pisałam uwielbiam Obecność
Nawet mi nie przypominaj jak to jest. Ja to zawsze najbardziej miałam serce w gardle jak z tyłu czy z przodu jakieś auto koło mnie zwalniało, zaraz sobie wyobrażałam porwanie czy jakieś inne straszne rzeczy. Teraz pewnie też bym się bała jakbym szła sama, ale mężu nie pozwala mi na to bo się o mnie martwi.
Kciuki za ciebie jutro, wstawaj zaraz zdjęcie :*Ja jutro testuje 4/ 5 dni będzie przed @ najgorsze jest to że mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch. A przed okresem już zawsze bolało. Coś czuję że następny cykl będzie nie udany... Żeby szybko przyszła żeby znów móc się starać