To musialbyc jakiś felerny . Kiedyś słyszałam że przy owulacji test może być pozytywny bo hcg a lh są bardzo zbliżone do siebie. W którym dniu cyklu jesteś?Tak negatyw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To musialbyc jakiś felerny . Kiedyś słyszałam że przy owulacji test może być pozytywny bo hcg a lh są bardzo zbliżone do siebie. W którym dniu cyklu jesteś?Tak negatyw
Przed ciążą lubiłam horrory ale odkąd jestem mamą nie potrafię. Za miękka się zrobiłam [emoji1] [emoji12]Wróciliśmy juz od rodziny, chwilę w domku, kawkę wypije zjemy coś i lecimy do kina na ten nowy horror.
Zakonnica?Wróciliśmy juz od rodziny, chwilę w domku, kawkę wypije zjemy coś i lecimy do kina na ten nowy horror.
Ja kiedyś w ogóle nie lubiłam, siadały mi na psychikę, nie spałam, bałam się wieczorami jak ciemno było. ;P Przy mężu wszystko minęło, on jest fanem horrorów i zaraził mnie tym, jak się boje to się nie śmieje jak mój były, tulił, mówił, że to tylko film i że potem samemu człowiek się niepotrzebnie wkręca no i tak przywykłam. Obejrzałam wszystkie możliwe horrory oczywiście te fajne, nie lubię tych takich dennych jak piła bo serio to takie dno. Bardziej o duchach, jakieś psychologiczne, o egzorcyzmach.Przed ciążą lubiłam horrory ale odkąd jestem mamą nie potrafię. Za miękka się zrobiłam [emoji1] [emoji12]
Dokładnie, jesteśmy po prostu ciekawi, chociaż wydaje mi się coś, że to jakaś szmira. Ale co tam zobaczymy, bo to nasza ulubiona tematyka.Zakonnica?
To musialbyc jakiś felerny . Kiedyś słyszałam że przy owulacji test może być pozytywny bo hcg a lh są bardzo zbliżone do siebie. W którym dniu cyklu jesteś?
u mnie pewnie bedzie za 2 miesiace szybciej na necie znajde heheDokładnie, jesteśmy po prostu ciekawi, chociaż wydaje mi się coś, że to jakaś szmira. Ale co tam zobaczymy, bo to nasza ulubiona tematyka.
Zakonnica? Bo widzialam zwiastun w tvDokładnie, jesteśmy po prostu ciekawi, chociaż wydaje mi się coś, że to jakaś szmira. Ale co tam zobaczymy, bo to nasza ulubiona tematyka.
My szukaliśmy ale nie było jeszcze. Bo ogólnie średnio za kinem jestem, bynajmniej tym najbliższym bo strasznie ciasno, że kolana bolą bo ciągle w kącie 90*...u mnie pewnie bedzie za 2 miesiace szybciej na necie znajde hehe
Dokładnie o ten film chodzi.Zakonnica? Bo widzialam zwiastun w tv