reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Przed ciążą lubiłam horrory ale odkąd jestem mamą nie potrafię. Za miękka się zrobiłam [emoji1] [emoji12]
Ja kiedyś w ogóle nie lubiłam, siadały mi na psychikę, nie spałam, bałam się wieczorami jak ciemno było. ;P Przy mężu wszystko minęło, on jest fanem horrorów i zaraził mnie tym, jak się boje to się nie śmieje jak mój były, tulił, mówił, że to tylko film i że potem samemu człowiek się niepotrzebnie wkręca no i tak przywykłam. :D Obejrzałam wszystkie możliwe horrory oczywiście te fajne, nie lubię tych takich dennych jak piła bo serio to takie dno. Bardziej o duchach, jakieś psychologiczne, o egzorcyzmach. :p

reklama
Do góry