reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Oby! Jeszcze 3dni do @. W tamtym cyklu tez byl cien cienia, a jednak nic z tego :(
U mnie 4 dni do @. :D Jutro już lecę na betę! Będziemy trzymać za siebie nawzajem kciuki. :D
Ja w tamtym cyklu miałam jaśniejszy cień na tych testach i była biochemiczna, po za tym kiedys też miałam dosadnie fałszywy cień bo beta była ujemna. Trzeba być dobrej myśli. Ja dzisiaj zrobiłam test innej firmy i szybciutko kreseczka się pojawiła, jasna bo jasna ale widoczna. :)

Niestety tez doświadczyłam faldzywych cieni a nawet rozowych kresek ogolnie to nienawidzę pink testow najczesciej oszukiwaly.
Jak pisałam z koleżanką to pink test był negatywny gdzie ona była w ciąży. :D A ja mam nieszczęsnego pinka strumieniowego... I nie wiem czy jutro robić czy nie. Ale pewnie i tak zrobie. :D Potem zostanie mi czekać na wynik bety.

reklama
Do góry