1
174974
Gość
Taki sam jak u mnie! To raczej zwiastuje ciążę.Co myslicie? Test z porannego moczuZobacz załącznik 898612Zobacz załącznik 898613
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki sam jak u mnie! To raczej zwiastuje ciążę.Co myslicie? Test z porannego moczuZobacz załącznik 898612Zobacz załącznik 898613
Oby! Jeszcze 3dni do @. W tamtym cyklu tez byl cien cienia, a jednak nic z tegoTaki sam jak u mnie! To raczej zwiastuje ciążę.
Cien jest wiec juz pol sukcesu teraz beta cie czekaCo myslicie? Test z porannego moczuZobacz załącznik 898612Zobacz załącznik 898613
U mnie 4 dni do @. Jutro już lecę na betę! Będziemy trzymać za siebie nawzajem kciuki.Oby! Jeszcze 3dni do @. W tamtym cyklu tez byl cien cienia, a jednak nic z tego
W tamtym cyklu bylo podobnie, a jednak nici z tego.. Kupie drugi i zobacze czy ciemniejeCien jest wiec juz pol sukcesu teraz beta cie czeka
Niestety tez doświadczyłam faldzywych cieni a nawet rozowych kresek ogolnie to nienawidzę pink testow najczesciej oszukiwaly.W tamtym cyklu bylo podobnie, a jednak nici z tego.. Kupie drugi i zobacze czy ciemnieje
Niestety tez doświadczyłam faldzywych cieni a nawet rozowych kresek ogolnie to nienawidzę pink testow najczesciej oszukiwaly.
Jak pisałam z koleżanką to pink test był negatywny gdzie ona była w ciąży. A ja mam nieszczęsnego pinka strumieniowego... I nie wiem czy jutro robić czy nie. Ale pewnie i tak zrobie. Potem zostanie mi czekać na wynik bety.Niestety tez doświadczyłam faldzywych cieni a nawet rozowych kresek ogolnie to nienawidzę pink testow najczesciej oszukiwaly.
Ty to juz pinki mozesz robic. Ciaza jest jak nic.Jak pisałam z koleżanką to pink test był negatywny gdzie ona była w ciąży. A ja mam nieszczęsnego pinka strumieniowego... I nie wiem czy jutro robić czy nie. Ale pewnie i tak zrobie. Potem zostanie mi czekać na wynik bety.
Kurcze ja i tak się boję iść na bete...Ty to juz pinki mozesz robic. Ciaza jest jak nic.