paulina1994
Fanka BB :)
Ło to szybko ci testy wychodzą [emoji4]25 dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło to szybko ci testy wychodzą [emoji4]25 dopiero
Pewnie, zmienię, podaj tylko jeszcze datę następnej @.Migdalove widać kreseczkę jak byk [emoji7] super, jutro jezcze betka myślę że ok 20 lub większą będzie
Ewelina a może ten ostatni test był poprostu mniejszej czulosci i dlatego wyszedł negatywny? W sumie do okresu 3dni jeszcze masz. Jedź na betę tak jak piszesz i sprawdź.
Ja się dzisiaj witam w 1dc 8cs. Migdałowe proszę zmień w tabelce.
15.10[emoji4]Pewnie, zmienię, podaj tylko jeszcze datę następnej @.
Mam nadzieję, że beta będzie ładnie rosła.
Musi ładnie rosnąć ! Przecież limit nieszczęść wyczerpany ! [emoji4]Pewnie, zmienię, podaj tylko jeszcze datę następnej @.
Mam nadzieję, że beta będzie ładnie rosła.
Zmienione.15.10[emoji4]
Masz jak u mnie owu w 17dcDziewczyny a ja powoli jednak tracę nadzieje na II kreski.
Patrzcie na ten wykres. Dzis założyłam nowe konto na owufriend i przesunęło mi owu na dzień pózniej. I takie nagle przeczucie że jednak nie wyszło mi.
Za tydzień w poniedziałek zrobię test.
Zobacz załącznik 898596
Masz jak u mnie owu w 17dc
U mnie serduszka byly 16 i 18 i zaskoczyło. Jest nadzieja u mnie byl spadek w 7dpo i odbicie temp. 3mam kciuki