1
174974
Gość
Ale dzisiaj raczej na betę nie pojadę, dopiero w poniedziałek podjadę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to żadne katowanie. Jak ma być ciąża to będzie, beta może poczekać.Migdalove lec na bete po co sie katowac caly weekend
nas katujesz!Dla mnie to żadne katowanie. Jak ma być ciąża to będzie, beta może poczekać.
Wytrzymacie <3nas katujesz!
ciężarnym się nie odmawiaWytrzymacie <3
To już jest szantaż emocjonalny!ciężarnym się nie odmawia
Podpinam.się pod to ;P jestem w takim stamie emocjonalnym od kiedy weszlam w 3 trymestr, ze twoje niepojechanie na bete może doprowadzic mnie do płaczu hahaciężarnym się nie odmawia
Oj tam [emoji14]To już jest szantaż emocjonalny!
czasem lekko trzeba. jak mozesz tak pozwolic stresowac sie i denerwowac kobiecie z dzieckiem pod sercem.. zwlaszcza ze sama to serce pod sercem nosisz.. ja to czujeTo już jest szantaż emocjonalny!