Tak. Przy pozamacicznej musialam co drugi dzien . w szpitalu tez robili i po zastrzyku tez musialam robic czy spada.a badalas kiedys sobie bete?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Przy pozamacicznej musialam co drugi dzien . w szpitalu tez robili i po zastrzyku tez musialam robic czy spada.a badalas kiedys sobie bete?
na wczorajszym zdj lepiej widzialam.
Widzę wyraźnie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Coś jakby jest ale hmm słabo widać, zdjęcia też tak nigdy wyraźnie nie wychodzą z tych cieni, kciuki nadal są :*
Wczoraj było troszkę lepsze światło i dlatego tak na zdjeciu gorzej widać. Ja widzę o wiele lepszą kreskę.na wczorajszym zdj lepiej widzialam.
mam nadzieje ze szykujesz sie na bete.
ile czasu minelo od pozamacicznej? robilas sobie jakies badania?Tak. Przy pozamacicznej musialam co drugi dzien . w szpitalu tez robili i po zastrzyku tez musialam robic czy spada.
Widac kochana lepsza niz wczoraj
wiesz co powiekszylam sobie i takk sie przygladam to jest delikatna rozowa i nie jak cien tylko róż.Wczoraj było troszkę lepsze światło i dlatego tak na zdjeciu gorzej widać. Ja widzę o wiele lepszą kreskę.
Od pozamacicznej minelo 4 lata robialam badania. Wszystko ok torbieli nie mam.ile czasu minelo od pozamacicznej? robilas sobie jakies badania?