Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poronienie zatrsymane czyli bez krwawienia.pomimo wywoływania przez dwie doby nic się nie oczyscilo i musialam i tak poddać się zabiegowi.w innym wypadku pewnie już bym probowala;-)do tego mialam po pierwszym porodzie zabieg skrócenia szyjki i pezes to chyba faktycznie ppczekamPo poronieniu bez zabiegu ponoć lekarze od razu pozwalają, gorzej jeśli był zabieg, wtedy lepiej poczekać, chociaż jeśli twój lekarz jest zdania żeby zaczekać to tak bym zrobiła, on zna całą sytuację najlepiej
To myślę że poczekaj te trzy miesiące :* i do dzieła!Poronienie zatrsymane czyli bez krwawienia.pomimo wywoływania przez dwie doby nic się nie oczyscilo i musialam i tak poddać się zabiegowi.w innym wypadku pewnie już bym probowala;-)do tego mialam po pierwszym porodzie zabieg skrócenia szyjki i pezes to chyba faktycznie ppczekam
A ty Powtarzasz dziś test?@Migdalove gdzie tescior ? Czekamy
Kiedy ja ostatni raz spałam do 10Pewnie znów dobrze jej się śpi i przetrzyma nas do 10 w niepewności.