reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Po poronieniu bez zabiegu ponoć lekarze od razu pozwalają, gorzej jeśli był zabieg, wtedy lepiej poczekać, chociaż jeśli twój lekarz jest zdania żeby zaczekać to tak bym zrobiła, on zna całą sytuację najlepiej :)
Poronienie zatrsymane czyli bez krwawienia.pomimo wywoływania przez dwie doby nic się nie oczyscilo i musialam i tak poddać się zabiegowi.w innym wypadku pewnie już bym probowala;-)do tego mialam po pierwszym porodzie zabieg skrócenia szyjki i pezes to chyba faktycznie ppczekam

Poronienie zatrsymane czyli bez krwawienia.pomimo wywoływania przez dwie doby nic się nie oczyscilo i musialam i tak poddać się zabiegowi.w innym wypadku pewnie już bym probowala;-)do tego mialam po pierwszym porodzie zabieg skrócenia szyjki i pezes to chyba faktycznie ppczekam
To myślę że poczekaj te trzy miesiące :* i do dzieła! :)

Kordosia ja w maju miałam poronienie zatrzymane a w sierpniu już okresu nie dostałam, jeszcze nie wiem czy wszystko dobrze w poniedziałek mam wizytę i strasznie się boje by nie było powtórki Zaznaczę że lekarz dał zielone światło na starania .

Bratowa jedzie na ktg o 10. od wczoraj wieczorem ma jakies bole... brzucha i plecow zobaczymy czy zrobia ktg i czy juz sie zaczyna.

reklama
Do góry