reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie chyba rzeczywiście po owu. Chyba trafiliśmy w sedno. Już śluz biało-kremowy, w ogole w środku nagle mega ciepło.
Po zakupach ból jak na @. Odpoczywam teraz spokojnie.

Dziewczyny macie aplikacje BB na tel ? Ja swoją usunęłam bo bałam się żeby ktoś w pracy nie zobaczył nie zaczął się domyślać i problem murowany, a na weekend instaluje ponownie w tyg siedzę przez wyszukiwarkę normalnie ale irytuje mnie to strasznie
Kochana nie musisz odinstalowywać aplikacji, chodzi ci ze ikonę aplikacji w menu widać? :) możesz schować ja do folderu jakiegoś lub w ogóle ukryć. :) wyłączasz powiadomienia i nie trzeba non stop instalować co weekend. :)
Polecam wrzucić aplikację do folderu np narzędzia jeśli masz androida, wrzuć go na sam dół listy i po sprawie. Raczej nikt Ci nie będzie aż tak grzebał. ;) A na pierwszy rzut oka nic nie widać. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana nie musisz odinstalowywać aplikacji, chodzi ci ze ikonę aplikacji w menu widać? :) możesz schować ja do folderu jakiegoś lub w ogóle ukryć. :) wyłączasz powiadomienia i nie trzeba non stop instalować co weekend. :)
Polecam wrzucić aplikację do folderu np narzędzia jeśli masz androida, wrzuć go na sam dół listy i po sprawie. Raczej nikt Ci nie będzie aż tak grzebał. ;) A na pierwszy rzut oka nic nie widać. :)
Tak tak dokładnie o to mi chodzi :) dziękuje [emoji9]

Dobrze dobra tylko teraz tak Łopato logicznie proszę wytłumaczcie mi krok po kroku jak to zrobić bo nie wychodzi mi za cholerę

Ja mam iPhone’a i u mnie wystarczy długo przytrzymać ikonkę, która mnie interesuje i zaś, trzymając cały czas palcem ikonkę, przesunąć ją na inną ikonę. Jakbyś chciała położyć jedną na drugą. Folder tworzy się przez to z automatu.

Ja mam iPhone’a i u mnie wystarczy długo przytrzymać ikonkę, która mnie interesuje i zaś, trzymając cały czas palcem ikonkę, przesunąć ją na inną ikonę. Jakbyś chciała położyć jedną na drugą. Folder tworzy się przez to z automatu.
U mnie ta metoda nie działa za chwilę przenosi się na ekran główny i albo jest opcja usuń albo odinstaluj

reklama
Do góry