reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie chyba rzeczywiście po owu. Chyba trafiliśmy w sedno. Już śluz biało-kremowy, w ogole w środku nagle mega ciepło.
Po zakupach ból jak na @. Odpoczywam teraz spokojnie.

Dziewczyny macie aplikacje BB na tel ? Ja swoją usunęłam bo bałam się żeby ktoś w pracy nie zobaczył nie zaczął się domyślać i problem murowany, a na weekend instaluje ponownie w tyg siedzę przez wyszukiwarkę normalnie ale irytuje mnie to strasznie
Kochana nie musisz odinstalowywać aplikacji, chodzi ci ze ikonę aplikacji w menu widać? :) możesz schować ja do folderu jakiegoś lub w ogóle ukryć. :) wyłączasz powiadomienia i nie trzeba non stop instalować co weekend. :)
Polecam wrzucić aplikację do folderu np narzędzia jeśli masz androida, wrzuć go na sam dół listy i po sprawie. Raczej nikt Ci nie będzie aż tak grzebał. ;) A na pierwszy rzut oka nic nie widać. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana nie musisz odinstalowywać aplikacji, chodzi ci ze ikonę aplikacji w menu widać? :) możesz schować ja do folderu jakiegoś lub w ogóle ukryć. :) wyłączasz powiadomienia i nie trzeba non stop instalować co weekend. :)
Polecam wrzucić aplikację do folderu np narzędzia jeśli masz androida, wrzuć go na sam dół listy i po sprawie. Raczej nikt Ci nie będzie aż tak grzebał. ;) A na pierwszy rzut oka nic nie widać. :)
Tak tak dokładnie o to mi chodzi :) dziękuje [emoji9]

Dobrze dobra tylko teraz tak Łopato logicznie proszę wytłumaczcie mi krok po kroku jak to zrobić bo nie wychodzi mi za cholerę

Ja mam iPhone’a i u mnie wystarczy długo przytrzymać ikonkę, która mnie interesuje i zaś, trzymając cały czas palcem ikonkę, przesunąć ją na inną ikonę. Jakbyś chciała położyć jedną na drugą. Folder tworzy się przez to z automatu.

Ja mam iPhone’a i u mnie wystarczy długo przytrzymać ikonkę, która mnie interesuje i zaś, trzymając cały czas palcem ikonkę, przesunąć ją na inną ikonę. Jakbyś chciała położyć jedną na drugą. Folder tworzy się przez to z automatu.
U mnie ta metoda nie działa za chwilę przenosi się na ekran główny i albo jest opcja usuń albo odinstaluj

reklama
Do góry