reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
poza tym dzisiejszym ewenementem to zdycham od mdlosci.. ciagle wiruje mi w glowie i zaliczam takie cofki ze strach przelknac sline ponownie.
O rany to witaj w klubie [emoji23] Ja wymiotuje od tygodnia jak kot [emoji23] dziś rano wstałam sobie spokojnie i nagle cofka i zwymiotowałam na koc [emoji23] Bo nie zdążyłam. Ale wiem co czujesz, też zdycham, mdłości są straszne, nic nie pomaga [emoji15] Mi w głowie się kręci jak przesadzam i jest mnie wszędzie pełno i robię szybko wszystko

reklama
A ja trochę się załamałam. Testy LH bledną. Mam nadzieję, że to tylko rozwodniony mocz. Że popołudniu lub wieczorem nawet pójdzie lepiej.

Załamałabym się, gdyby ten cykl wyszedł bezowulacyjny :( niby temp. poszła ciut w górę, a jajniki nadal od czasu do czasu zakłują.... sama już nie wiem. Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak testować dalej.

O rany to witaj w klubie [emoji23] Ja wymiotuje od tygodnia jak kot [emoji23] dziś rano wstałam sobie spokojnie i nagle cofka i zwymiotowałam na koc [emoji23] Bo nie zdążyłam. Ale wiem co czujesz, też zdycham, mdłości są straszne, nic nie pomaga [emoji15] Mi w głowie się kręci jak przesadzam i jest mnie wszędzie pełno i robię szybko wszystko
Tez mi nic nie pomaga. . Poszlam z psem na dwor i troche jakbym to rozchodzila. Mam nadzieje ze to chwilowe poprostu

A ja trochę się załamałam. Testy LH bledną. Mam nadzieję, że to tylko rozwodniony mocz. Że popołudniu lub wieczorem nawet pójdzie lepiej.

Załamałabym się, gdyby ten cykl wyszedł bezowulacyjny :( niby temp. poszła ciut w górę, a jajniki nadal od czasu do czasu zakłują.... sama już nie wiem. Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak testować dalej.
O ile pamiętam to ty chyba wczoraj wrzuciłas zdjęcie pozytywnego testu owulacyjnego więc pewnie już owulka była poprostu

Może olej testy, a skip się tylko na relacji z mężem. Nie chce żebys to źle odebrała, ale przecież wiesz, że masz owulacje. Albo już była. Miałaś chyba wczoraj mocna kreskę.

Może olej testy, a skip się tylko na relacji z mężem. Nie chce żebys to źle odebrała, ale przecież wiesz, że masz owulacje. Albo już była. Miałaś chyba wczoraj mocna kreskę.

Tak, wczoraj wieczorem była mocna. Dziś rano jeszcze mocniejsza. Cieszyłam się, że wczorajsze [emoji173]️ mogą okazać się w idealnym czasie. A teraz już blade.

Z M. i tak poprawimy dziś. Podbrzusze pobolewa, coś kłuje i ciągnie. Może mocz był za mocno rozwodniony... Z ciekawości test zrobię jeszcze pod wieczór.

Tak, wczoraj wieczorem była mocna. Dziś rano jeszcze mocniejsza. Cieszyłam się, że wczorajsze [emoji173]️ mogą okazać się w idealnym czasie. A teraz już blade.

Z M. i tak poprawimy dziś. Podbrzusze pobolewa, coś kłuje i ciągnie. Może mocz był za mocno rozwodniony... Z ciekawości test zrobię jeszcze pod wieczór.
Podobni po owulacji test jasnieje więc nie martw się tym :)

reklama
To wiem, ale zaskoczyłam się że tak szybko! Serio. W zeszłym miesiącu miałam mega mocne testy nawet przez trzy dni i pokazywało pik dość długo. A tu różnica nawet w godzinach i juz blednie. Zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji.
no to ja miewam jak ty w danym dniu testy ciemniejace a nastepny dzien juz slabna. mialas pik mega. poprawiaj. ja przed owu milam 1 ♥ i tyle co po owu 2 dni z rzedu popraawialismy i udalo sie.

Do góry