martoosia04
Fanka BB :)
A ja chciałam powoli zaczynać testy owu a kurcze trafiłam na jakiś rozwodniony mocz i test biały. [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życie bez zmywarki to katastrofa!Wiecie co. . Zmywarka mi sie popsula a jest nowa.. Serwis dopiero za tydzien.. Kurcze tak nie lubie myc naczyn
Używałam tych samych testów. To mój w 13 dniuDziewczyny test owu pozytywny czy to jeszcze nie to ? Te moje cykle nadal widzę, że szaleją raz dłuższy drugi raz krótszy...
Dziś 10 dc...
Dziewczyny test owu pozytywny czy to jeszcze nie to ? Te moje cykle nadal widzę, że szaleją raz dłuższy drugi raz krótszy...
Dziś 10 dc...
Mój rzadko taki mocny wychodziUżywałam tych samych testów. To mój w 13 dniu Zobacz załącznik 895344
Wyglada jakby za 3 dni dopiero.Kurde... Patrzę te wasze testy takie grube krechy a u mnie 13 dc i takie coś... Cykle około 28 dni... Co myślicie? :/ przed czy już po owulacji
Kurde... Patrzę te wasze testy takie grube krechy a u mnie 13 dc i takie coś... Cykle około 28 dni... Co myślicie? :/ przed czy już po owulacji