reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Próbowaliśmy się kochać co 3 dzień cykl nie udany , później co 2 dzień też cykl nie udany , codziennie też cykl nie udany... Teraz zaczęliśmy już przytulanka dwa ostatnie dni @ bo słyszałam że przy cyklach 26 dniowych może się zdarzyć wczesna owulacja. Zobaczymy czy się uda :)
Ja miałam cykle 26 dniowe przed ciaza u nas sie udalo w 11 dniu cyklu
Malina taki z tych mniejszych plaski, cienki na dwa oczka

reklama
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa. Ten cykl mnie nie załamał, bo jakoś mocno się nie nastawiałam. To był cykl urlopowo-odpoczynkowy i starania były na totalnym luzie. Od tego cyklu wracamy do gry znowu z całą altylerią;) testy owu, wiesiolek, acard, canstagus itp:) dni płodne zaczną się akurat w okolicy moich urodzin, także wypada idealnie;) oby koniec września zakończył się sukcesem:tak:
@Fleur86 to tak jak u mnie ;) mi tez wypada w okolicach urodzin :) z którego jestes ? Ja z 15go :p i akurat zacznę urlopik :D

Hej dziewczyny! Nie wytrzymałam do terminu miesiączki (w sobotę mam mieć) i zrobiłam test w dodatku po południu. Tak mnie bolą piersi, mają bardzo widoczne żyły, podniesiona temperatura i bóle brzucha, takie dziwne jakich nigdy nie miałam. A to test. Też to widzicie??
Bardzo wyraźnie! Gratuluje❤️❤️❤️

U mnie tez... to już nie to samo, nie ma takiej spontaniczności...

Ja juz nie wiem czy u mnie za mało ❤️ czy jak... zazdroszczę dziewczyna, które za 1 razem zachodzą ... nigdy nie myślałam, ze bede mieć z tym problem... pewnie gdyby nie żel to jeszcze bym w ciąży nie była... ale już sama nie wiem czy powinnam go dalej używać, czy on mi tylko nie podtrzymał plemników... dziwne to wszystko

Ja teraz robię tak że po przytulankach nogi do góry. Któraś z dziewczyn pisala że pomaga. przepraszam ale już nie pamiętam która :( może to zadziała trzeba wszystkiego popróbować ;)

U mnie tez... to już nie to samo, nie ma takiej spontaniczności...

Ja juz nie wiem czy u mnie za mało [emoji173]️ czy jak... zazdroszczę dziewczyna, które za 1 razem zachodzą ... nigdy nie myślałam, ze bede mieć z tym problem... pewnie gdyby nie żel to jeszcze bym w ciąży nie była... ale już sama nie wiem czy powinnam go dalej używać, czy on mi tylko nie podtrzymał plemników... dziwne to wszystko
Irena ja 3razy zachodziłam za pierwszym razem z czego to faktycznie druga ciąża była przeze mnie bardzo chciana, a teraz też się nie udaje

Ilona gratuluje piękne kreseczki.

Właśnie wróciłam z pracy, jajniki i podbrzusze tak mnie bolą że wysiedzieć w pracy nie mogłam. Teraz tylko prysznic i muszę namówić męża na przytulanki. Jestem już negatywnie nastawiona co do tego cyklu ale poprawi w razie w można [emoji23] test z dzisiaj

reklama
Malinka 3mam bardzo mooocno kciuki za fasolkę i jej serduszko :*

I mój test ovu
IMG_20180903_230751.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_230751.jpg
    IMG_20180903_230751.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 274
Do góry