reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ojej juz wiem co sie stalo ze mnie tak obudzily syreny wyjace w nocy. w pobliskiej wiosce byl pozar domu jednorodzinnego.. 87 letnia matka wydostala sie a jej 68 letni syn niestety spłonął w pozarze. ale ironia losu jest taka ze w sobote brat tego Pana co teraz zginal mial pogrzeb ,ktory takze zginal w pozarze. kobieta miala 3 synow i juz zaden nie zyje.
O rany :(

reklama
To zależy od ochoty , niekiedy jak nawet jest codziennie i jak m też się stara to tak dochodzę [emoji14] . a jak się nie ma ochoty i tylko przytulanko bo są płodne to wtedy nie :(
Dzięki za odpowiedź. No ja właśnie muszę mieć dużą ochotę, żeby zadziałało, a jeżeli kochamy się tak często to nie wychodzi i wtedy te starania robią się takie trochę z przymusu :(
Hej dziewczyny! Nie wytrzymałam do terminu miesiączki (w sobotę mam mieć) i zrobiłam test w dodatku po południu. Tak mnie bolą piersi, mają bardzo widoczne żyły, podniesiona temperatura i bóle brzucha, takie dziwne jakich nigdy nie miałam. A to test. Też to widzicie??
Gratuluję, piękna krecha!

Dzięki za odpowiedź. No ja właśnie muszę mieć dużą ochotę, żeby zadziałało, a jeżeli kochamy się tak często to nie wychodzi i wtedy te starania robią się takie trochę z przymusu :(
Mam dokładnie tak samo. Z jednej strony jakbym się kochala tylko wtedy jak mam ochotę to nigdy bym w ciążę nie zaszła :D chociaż lubię przytulanka ale to nie jest to samo co kiedyś. rutyna się wkradla

reklama
Próbowaliśmy się kochać co 3 dzień cykl nie udany , później co 2 dzień też cykl nie udany , codziennie też cykl nie udany... Teraz zaczęliśmy już przytulanka dwa ostatnie dni @ bo słyszałam że przy cyklach 26 dniowych może się zdarzyć wczesna owulacja. Zobaczymy czy się uda :)
Ja miałam cykle 26 dniowe przed ciaza u nas sie udalo w 11 dniu cyklu

Do góry