reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wstałam lewą nogą dzisiaj :/
Jeszcze mam jechać na te badania a mnie jakoś zimno trzęsie, a na twarzy gorąco mi nie wiem czy jakiś stan podgorączkowy mnie dopadł ale czuję się ok eh do dupy od samego rana

reklama
Moja

Moja sis ma taka długowłosa:) zawsze jak przyjeżdżam wymieniam jej „domek” czasami trochę oszczyrze, dam jedzonko :p trochę mnie wkurza tylko jak w nocy wojuje i gryzie klatkę tak głośno he he
Masz racje , w nocy to cała klatka aż podskakuje bo tak szaleje ale klatki na szczęście nie gryzie. Teraz jest lato to dużo na podwórku jest i trawkę wcina mąż jej specjalna klatkę zrobił żeby żaden kotek się do niej nie dobral :)

Hej dziewczyny ja coś mam ostatnio problem ze spaniem :/ dziś ostatni dzień urlopu jutro do pracy heh, na szczęście mam taką prace że moge młodego zabierać ze sobą. Jak co roku poprałam wszystkie kołdry, pluszaki i generalny porządek ha ha.

Kasieńka właśnie mam pewne obawy syn za pierwszym cyklem a teraz nie wiem nawet jak obliczyć owu jak mam każdy miesiąc inny.

Kamila bądź dobrej myśli
Moze zacznij mierzyc temperaturę ? [emoji6]
Ot tak sobie nie obliczysz kiedy owu a temperatura jednak ci w tym pomoze [emoji4]
Zrób test ! Nakazuje ! [emoji4][emoji4][emoji4]
Niieee dopiero jakby sie zaczął @ spozniac, wcześniej nie robię, w koncu tylko jedno [emoji173] bylo wiec nie licze na cud [emoji6]

Ot tak sobie nie obliczysz kiedy owu a temperatura jednak ci w tym pomoze [emoji4]Niieee dopiero jakby sie zaczął @ spozniac, wcześniej nie robię, w koncu tylko jedno [emoji173] bylo wiec nie licze na cud [emoji6]
pewnie tak.
ja zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i były dwie kreski jedna mocna a druga bladziutka

Ot tak sobie nie obliczysz kiedy owu a temperatura jednak ci w tym pomoze [emoji4]Niieee dopiero jakby sie zaczął @ spozniac, wcześniej nie robię, w koncu tylko jedno [emoji173] bylo wiec nie licze na cud [emoji6]
U nas w dni płodne było dwa razy i teraz te dwa razy maja miesiąc [emoji23]

Maliina gratuluje:) chciałabym Ci dorównac ale u mnie niestety nie pekaja pecherzyki....ciekawe jak dlugo bedziemy sie starac hehe nastawilam sie niepotrzsebnie ze bedzie jak z pierwszym! a tu klopos ;P

pewnie tak.
ja zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i były dwie kreski jedna mocna a druga bladziutka
Kiedy zaczynasz starania ? Ja bym na twoim miejscu juz zaczęła mierzyc przed ich rozpoczeciem zeby poznac lepiej swoj organizm [emoji6]
Ja w terminie @ tez robilam test, a nawet kilka[emoji23], i na wszystkich wychodzily od razu takie same grube kreski [emoji3]

z tego co przeczytalam do tej pory to wychiodzi na to ze ja tez cierpie na PCOS....ale moja gin mi tego nie powiedziala...tzn nie nazwala rzeczy po imieniu....czyli bez sensu jest testowowac owu? bo moga wyjść fałszytwie wyniki?

reklama
@Migdalove @Maliina piękne kociaczki. Ja to kocham też koty. Kociara taka jestem
A to mój ananasek

Załączniki

• Screenshot_20180829-084935.png
    Screenshot_20180829-084935.png
    378,3 KB · Wyświetleń: 80
Do góry