Nie, jak jest ważne to normalnie zrobiąnie no to ja robiłam już w tej placówce że sterowaniem i wiem że robią ,tylko chodziło mi czy się nikt nie doczepi że skierowanie było wstawione pół roku temu naprzyklad
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
to dobrze ,bo biedne tak widzą to trzeba wykorzystać a ja będę miała 90 zł w kieszeniNie, jak jest ważne to normalnie zrobią
olka11135
Kurna, akurat mam tam daleko bardzo, ale dobrze wiedzieć Komercyjnie też można czy tylko ze skierowaniem w ramach pakietu?
Szpital działa poza pakietem - to zupełnie co innego, aby tam np. prowadzić ciąże trzeba wykupić specjalny pakiet - oczywiście jak masz taki zwykły jest ciut taniej, ale nie jest to tożsame - tak samo z porodem.
Więc jak najbardziej można sobie jechać pobrać komercyjnie
olka11135
I powiem wam, że jak czytam różne przejścia z Medicover to cieszę się, że w pracy ma lux med bo oni totalnie z niczym nie robią problemu. Beta jest w ogóle bez skierowania darmowa w ramach mojego pakietu, a jak są jakieś skierowania to honorują każde, nie ważne z kiedy np. ostatnio robiłam takie wystawione w POZ we wrześniu 2024
Albo jak nie mieli specjalisty to wystawili zlecenie i zwrócili mi 100% za wizytę prywatną (nie ingerowali gdzie i za ile)
Albo jak nie mieli specjalisty to wystawili zlecenie i zwrócili mi 100% za wizytę prywatną (nie ingerowali gdzie i za ile)
olka11135
Mam , wynik taki jak myślałam . No nic czekamy do piątku
Nooo wydaje mi się, że to nie jest zastrzyk jednak więc trzymam kciuki za przyrost.
Szczególnie, że progesteron taki piękny
klaudia16
no ja mówiłam że u mnie porgesten akurat za kazdym razem był ładny. Mam nadzieję w piątek wkoncu zobaczę prawidłowy przyrost bo wirnik taki sam prawie jak przy obu biochemach za 1 razem , także nie pozostaje mi teraz nic innego jak czekaćNooo wydaje mi się, że to nie jest zastrzyk jednak więc trzymam kciuki za przyrost.
Szczególnie, że progesteron taki piękny
reklama