reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Kurna, akurat mam tam daleko bardzo, ale dobrze wiedzieć 😁 Komercyjnie też można czy tylko ze skierowaniem w ramach pakietu?

Szpital działa poza pakietem - to zupełnie co innego, aby tam np. prowadzić ciąże trzeba wykupić specjalny pakiet - oczywiście jak masz taki zwykły jest ciut taniej, ale nie jest to tożsame - tak samo z porodem.

Więc jak najbardziej można sobie jechać pobrać komercyjnie :)

Mam , wynik taki jak myślałam . No nic czekamy do piątku

Załączniki

• ec079642-b4cc-4da7-99fc-73ac006a4d14.jpeg
    ec079642-b4cc-4da7-99fc-73ac006a4d14.jpeg
    30,5 KB · Wyświetleń: 66
I powiem wam, że jak czytam różne przejścia z Medicover to cieszę się, że w pracy ma lux med bo oni totalnie z niczym nie robią problemu. Beta jest w ogóle bez skierowania darmowa w ramach mojego pakietu, a jak są jakieś skierowania to honorują każde, nie ważne z kiedy np. ostatnio robiłam takie wystawione w POZ we wrześniu 2024
Albo jak nie mieli specjalisty to wystawili zlecenie i zwrócili mi 100% za wizytę prywatną (nie ingerowali gdzie i za ile)

Nooo wydaje mi się, że to nie jest zastrzyk jednak więc trzymam kciuki za przyrost.
Szczególnie, że progesteron taki piękny ❤️
no ja mówiłam że u mnie porgesten akurat za kazdym razem był ładny. Mam nadzieję w piątek wkoncu zobaczę prawidłowy przyrost 🤞🤞 bo wirnik taki sam prawie jak przy obu biochemach za 1 razem , także nie pozostaje mi teraz nic innego jak czekać 😔

reklama
Do góry