reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny do tej luteiny mam taki aplikator ale jest tak do d... Mogę delikatnie wkładać w sumie to wsuwać tą tabletkę? Bo mam dopochwowo

Ja mam opory jeśli chodzi o mierzenie w pochwie bo wydaje mi się, że zaraz dostanę jakiejś infekcji ;) A w ustach nie wychodziły mi wykresy bo trzeba trzymać pod tym samym kątem termometr.
A tak w temacie pomiarów, u mnie temparatura nadal nisko, śluz, ból brzucha i test owu wskazywałyby na owu wczoraj lub przedwczoraj. Czytałam gdzieś, że zdarza się, że temparatura nie podnosi się zaraz po owu. Miała któras z Was taką sytuację?
Nie zawsze musi sie podnosic bardzo zaraz po owu [emoji6]
Mi np zazwyczaj szybko sie podnosi i jest duzy skok, tak jak na pierwszym wykresie a czasami wolniej rosnie jak na pozostalych dwóch [emoji6]
Na drugim wykresie owu byla w 13dc nie 14/15 jak mi wyznaczylo[emoji6]
Screenshot_2018-08-24-10-41-43.jpeg
Screenshot_2018-08-24-13-02-14.jpeg
Screenshot_2018-08-24-13-02-01.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-24-10-41-43.jpeg
    Screenshot_2018-08-24-10-41-43.jpeg
    93,5 KB · Wyświetleń: 712
  • Screenshot_2018-08-24-13-02-14.jpeg
    Screenshot_2018-08-24-13-02-14.jpeg
    90,5 KB · Wyświetleń: 709
  • Screenshot_2018-08-24-13-02-01.jpeg
    Screenshot_2018-08-24-13-02-01.jpeg
    90,2 KB · Wyświetleń: 707
Dziewczyny do tej luteiny mam taki aplikator ale jest tak do d... Mogę delikatnie wkładać w sumie to wsuwać tą tabletkę? Bo mam dopochwowo
ja wsuwam paluchem wskazujacym. Podobno nie powinno uzywac sie aplikatora gdyz mozna sobie uszkodzic jakies naczynko nim i zaczac krawic a wiadomo ze ciezarna krwawienie odbierze w jeden sposob i po co sie niepotrzebnie stresowac.

ja wsuwam paluchem wskazujacym. Podobno nie powinno uzywac sie aplikatora gdyz mozna sobie uszkodzic jakies naczynko nim i zaczac krawic a wiadomo ze ciezarna krwawienie odbierze w jeden sposob i po co sie niepotrzebnie stresowac.
To dobrze bo ja raz próbowałam użyć go ale beznadziejny. I delikatnie wkładam palcem

Znaczy się, ja myłam zawsze zaraz po zmierzeniu temperatury. :)
Ja po pomiarze jeszcze dosypiam trochę, a rano nie ma czasu ani głowy, zeby umyć.

Nie zawsze musi sie podnosic bardzo zaraz po owu [emoji6]
Mi np zazwyczaj szybko sie podnosi i jest duzy skok, tak jak na pierwszym wykresie a czasami wolniej rosnie jak na pozostalych dwóch [emoji6]
Na drugim wykresie owu byla w 13dc nie 14/15 jak mi wyznaczylo[emoji6]Zobacz załącznik 891354Zobacz załącznik 891355Zobacz załącznik 891356

Mi zwykle się podnosi jałognie, nie ma skosku o 0,2 tylko trochę mniej. No ale w tym cyklu wygląda temperatura najpierw była wysoko, teraz nisko :( Pierwszy raz coś takiego mam, a mierzę nie od wczoraj...
Edycja: nie mogę dodać obrazka, no trudno.

reklama
Do góry