1
174974
Gość
Przyczyna - niedoczynność tarczycy.A dlaczego ci się aż tyle spóźniał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyczyna - niedoczynność tarczycy.A dlaczego ci się aż tyle spóźniał?
Raczej same cienie cieni.Ale macie produkcję dziś! Ktoś mi streści? Mamy jakieś nowe II?[emoji16]
Ojej nie wiedziałam że to są aż takie obiawy [emoji50][emoji17]Przyczyna - niedoczynność tarczycy.
To normalny objaw - zaburzenia miesiączkowania. Każdy organizm jest inny i inne natężenia objawów.Ojej nie wiedziałam że to są aż takie obiawy [emoji50][emoji17]
Jak wyszedł dzisiejszy test bo Joe mogę się doczytać tyle naskrobałyscie?Jutro jadę na betę, no chyba, że okres dostanę.
Dzięki [emoji16]Raczej same cienie cieni.
Dziękuję kochana za wyjaśnienie [emoji9]To normalny objaw - zaburzenia miesiączkowania. Każdy organizm jest inny i inne natężenia objawów.
Trzymam kciuki za ciążę [emoji4]Do 21 cyklu było idealnie wręcz, 22 już szalał i teraz jakos dziwnie albo ciaża.