1
174974
Gość
@martoosia04 w ogóle mamy bardzo podobne objawy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@martoosia04 w ogóle mamy bardzo podobne objawy.
Haha dokładnie.Może to bliźniaki [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja również podziękuję bo biorę PrenatalKurde szkoda. Bo mam do oddania 20 saszetek.
Dobra to jutro próbuje dostać się do dermatologa dziękuje za poradę dobra kobieto [emoji11][emoji11][emoji11]Dermatolog jeśli sam badań nie zrobi to odeślę Cię do mykologa na badania mykologiczne.
Po 20 paru cyklach starań już byś tak nie biegała na początku się tak świruje później starania to taka rutyna, jak pozmywanie naczyńPodziwiam że.tyle jesteś w stanie czekać z ta beta ja bym już dawno biegła
Dokładnie tak jak piszesz. Wcześniej to ja jeździłam ba bety co najmniej 3 razy w cyklu ale co się dziwić jak okres spóźniał się 20 - 30 czy 40 dni.Po 20 paru cyklach starań już byś tak nie biegała na początku się tak świruje później starania to taka rutyna, jak pozmywanie naczyń
Dobrze że teraz w miarę regularnie masz bo biedna byś osiwiała do swojego ślubu [emoji4]Dokładnie tak jak piszesz. Wcześniej to ja jeździłam ba bety co najmniej 3 razy w cyklu ale co się dziwić jak okres spóźniał się 20 - 30 czy 40 dni.
Do 21 cyklu było idealnie wręcz, 22 już szalał i teraz jakos dziwnie albo ciaża.Dobrze że teraz w miarę regularnie masz bo biedna byś osiwiała do swojego ślubu [emoji4]
A dlaczego ci się aż tyle spóźniał?Dokładnie tak jak piszesz. Wcześniej to ja jeździłam ba bety co najmniej 3 razy w cyklu ale co się dziwić jak okres spóźniał się 20 - 30 czy 40 dni.