Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świadkowa w ciąży, ja nie mogę, świadek prowadzi i tylko mój zostaje więc wolę kupić dla wszystkich tego pierwszego bezalkoholowego.Ja miałam wodę w kieliszku [emoji23] a reszta osób szampan [emoji23][emoji23]
Nie brzydza wprost przeciwnie bardziej kręcą mnie stopy niż dłonie [emoji23] co podobno nawet w moim zawodzie to rzadkość [emoji23]Jak nie obrzydzają cię straszne zdjęcia to mogę ci wysłać na priv [emoji5]
Strach was zostawic na chwile 5 stron czytania.
Ja serow plesniowych nie lubie, sushi takze wiec sie nie martwię rzadko co surowe zjadam chyba ze polska surowa ale mojego M
Nie mogę wysłać [emoji848] cały czas wyskakuje albo plik za dużo albo wysyłanie nieudanePoslij
Nie mogę w prywatnej wysłać więc kto bardzo wrażliwy to z góry przepraszam [emoji29]Nie brzydza wprost przeciwnie bardziej kręcą mnie stopy niż dłonie [emoji23] co podobno nawet w moim zawodzie to rzadkość [emoji23]
Ale ile dni po owulacji robiłaś betę?Czesc dziewczyny wczoraj zrobiłam bete,bo podejrzewałan ze moge byc w ciazy. Wynik 0.162. Ogólnie wiem ze oznacza to brak ciazy ale zadzwonila pani z laboratorium zeby powtorzyc badanie za ok. 3 dni. Czy jest mozliwosc ze ten wynik wskazuje na bardzo bardzo wczesna ciaze ?
A Folic mama jest od pierwszego trymestru nie ma dla staraczek [emoji848]Wizyta u gina zaliczona. Cytologia zrobiona. Ufff 4 lata mnie nie było. Az wstyd [emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedziałam o staraniach, kazała poki co brać „folic mama”