reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
hej! Dawno sie nie odzywalam ... ale was podczytuje... nie martw się :*** ja 11 cykl wiec nic nie lepiej... i ja nie mam wogole dzieciątka...i jakoś przestaje wierzyć ze będę miała choć jedno...
Skup się na synku i ciesz się nim ile wlezie a 2 może sama przyjdzie niespodziewanie :*
A ja staram się myśleć pozytywnie, staram się myśleć, że wkoncu będę w ciąży, że wkoncu się uda (pierwszą ciążę poroniłam w grudniu 2017) też miałam nie raz nie dwa doła, ale kurcze wkoncu musi się udać trzeba być dobrej myśli [emoji4]

Dobrze [emoji16] to dobry znak, że fasolka się zadomowiła [emoji4]
No i teraz zasadz mi kopa w dupe.!! Bo z tej mojej paki testow poszlam zrobic test... I zawsze zanim dojdzie do kontrolnej kreski testowa juz przebija.. A teraz patrze i nic.. Wyszla blada ledwo widoczna.. Pobralam druga próbkę moczu i zrobilam drugi i wyszedl mocniejszy.. Ale byl upal dzis, bylam nad jeziorem i duzo wody wypilam z 1.5l... Tlumacze sobie ze hcg sie mocno rozcienczylo.
Po co ja te testy robie:(

Na zdj na górze juz wyschniety test z rana, na srodku ten co slaby wyszedl a na dole ciut lepszy.

Załączniki

• IMG_20180819_213544_1.jpg
    IMG_20180819_213544_1.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 96
No i teraz zasadz mi kopa w dupe.!! Bo z tej mojej paki testow poszlam zrobic test... I zawsze zanim dojdzie do kontrolnej kreski testowa juz przebija.. A teraz patrze i nic.. Wyszla blada ledwo widoczna.. Pobralam druga próbkę moczu i zrobilam drugi i wyszedl mocniejszy.. Ale byl upal dzis, bylam nad jeziorem i duzo wody wypilam z 1.5l... Tlumacze sobie ze hcg sie mocno rozcienczylo.
A idź !!! Chyba nie bierzesz na poważnie testów ciążowych po 1 zł ! To żaden wyznacznik rośnięcia HCG ! Zrobiłaś już ich wystarczająco dużo nakazuje je albo odesłać do potrzebującej staraczki albo wyrzucić do kosza natychmiast ! [emoji4][emoji4][emoji4]

Na zdj na górze juz wyschniety test z rana, na srodku ten co slaby wyszedl a na dole ciut lepszy.
Ja się pytam gdzie jest ten ledwo widoczny? [emoji14] Przestań robić testy, przecież w ciąży jesteś! :)

Domyslam sie co czujesz:( bardzo mi smutno i przykro. Czasem nie wiem czy nam ciężarówkom wypada sie tu udzielac by nie ranić tych ktore sie staraja.
Kasienka 12 cykl to jeszcze cykl z szansa na naturalne poczęcie dla zdrowych par. Po roku dopiero lekarze sie laskawie interesuja w czym problem. Moze sie nie zgrywacie w czas?
Bez przesady, kobiety w ciąży są były i będą wśród staraczek i to, że nie będziesz się odzywać nie spowoduje, że któraś zajdzie w ciążę więc nie gadaj głupot i zdawaj relacje na bieżąco ! [emoji4]

reklama
Nie no wiadomo ze moje milczenie i innych nie sprawi ze ktos zajdzie ale to moze bolec jak my sie cieszymy.

Kto chce testy? Muszę sie ich pozbyc zanim oszaleje. Powiedziałam M co zrobilam.. Puknal mi w czoło

Do góry