reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Daj spokój, właśnie pierwszy raz w życiu dla picu zmierzyłam sobie temperaturę i jest 37,3... Tak, tak, wiem, że to w ogóle niemiarodajne [emoji16]
Ja zawsze mam taką wyższa temperaturę wiec dla mnie to też nie miarodajne bo nie mierze codziennie ale też przed wczoraj zmierzył i miałam z samego rana 36,9. Mnie dzisiaj już tak ćmi nieźle na okres więc właśnie go się spodziewam. ;) mam dostać w poniedziałek.

Zbyt wysoka prolaktyna sprawia ból piersi. Niski progesteron też. ;)
Migdalove zaczęłam szukać informacji na temat pms i trafiłam na Twoje komentarze.
U mnie pms bardzo długi -obecnie zaczyna się już po owulacji jeśli jest bo w tym miesiącu wyjątkowo nic (dziś 21 dc i progesteron 6 :/ )
Mówiłam wszystkim lekarzom,że mam paskudne PMs
trwają bardzo długo
Mam mdłości
jestem zmeczona
senna
brak koncentracji itd.
Po prostu jestem nieżywa i tracę bardzo wiele w życiu.
Czy Ty może wiesz co można zrobić na poprawę samopoczucia?
Ewentualnie jakieś badania?
Czasem mam nabrzmiałe piersi ale to obecnie rzadko przy leczeniu i stymulacjach,kiedyś miałam
ale jak czytam może to była prolaktyna wysoka bo od pewnego czasu biorę dostinex.
Dzięki za jakiekolwiek informację.

Migdalove zaczęłam szukać informacji na temat pms i trafiłam na Twoje komentarze.
U mnie pms bardzo długi -obecnie zaczyna się już po owulacji jeśli jest bo w tym miesiącu wyjątkowo nic (dziś 21 dc i progesteron 6 :/ )
Mówiłam wszystkim lekarzom,że mam paskudne PMs
trwają bardzo długo
Mam mdłości
jestem zmeczona
senna
brak koncentracji itd.
Po prostu jestem nieżywa i tracę bardzo wiele w życiu.
Czy Ty może wiesz co można zrobić na poprawę samopoczucia?
Ewentualnie jakieś badania?
Czasem mam nabrzmiałe piersi ale to obecnie rzadko przy leczeniu i stymulacjach,kiedyś miałam
ale jak czytam może to była prolaktyna wysoka bo od pewnego czasu biorę dostinex.
Dzięki za jakiekolwiek informację.
Powiem Ci tak, moje silne objawy PMS zniknęły jak tylko zaczęłam się leczyć na to co mi je powodowało czyli słaba tarczyca a dokładnie jej niedoczynność. Odkąd biorę euthyrox to nie mam takiego PMSa jak wcześniej. :)

reklama
Do góry