martoosia04
Fanka BB :)
Daj spokój, właśnie pierwszy raz w życiu dla picu zmierzyłam sobie temperaturę i jest 37,3... Tak, tak, wiem, że to w ogóle niemiarodajne [emoji16]
No to najlepiej mierzyć od razu po przebudzeniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj spokój, właśnie pierwszy raz w życiu dla picu zmierzyłam sobie temperaturę i jest 37,3... Tak, tak, wiem, że to w ogóle niemiarodajne [emoji16]
U nas morfologia 1 % Ruch można suplami dobrze poprawićZa mało ruchliwych i kiepska morfologia [emoji849]
Ja zawsze mam taką wyższa temperaturę wiec dla mnie to też nie miarodajne bo nie mierze codziennie ale też przed wczoraj zmierzył i miałam z samego rana 36,9. Mnie dzisiaj już tak ćmi nieźle na okres więc właśnie go się spodziewam. mam dostać w poniedziałek.Daj spokój, właśnie pierwszy raz w życiu dla picu zmierzyłam sobie temperaturę i jest 37,3... Tak, tak, wiem, że to w ogóle niemiarodajne [emoji16]
A był u androloga? Mój bierze suplementy już trzeci miesiąc więc mam nadzieję, że coś zdziałały [emoji4]U nas morfologia 1 % Ruch można suplami dobrze poprawić
A ile mieliście morfologii wyjściowo ? Nie, do androloga dopiero idzie.A był u androloga? Mój bierze suplementy już trzeci miesiąc więc mam nadzieję, że coś zdziałały [emoji4]
Migdalove zaczęłam szukać informacji na temat pms i trafiłam na Twoje komentarze.Zbyt wysoka prolaktyna sprawia ból piersi. Niski progesteron też.
Morfologia też 1... Pomieszałam - ruchliwość jest ok, tylko plemników jest za mało... Ma 4,1 mln/ml a powinno być więcej niż 15...A ile mieliście morfologii wyjściowo ? Nie, do androloga dopiero idzie.
Powiem Ci tak, moje silne objawy PMS zniknęły jak tylko zaczęłam się leczyć na to co mi je powodowało czyli słaba tarczyca a dokładnie jej niedoczynność. Odkąd biorę euthyrox to nie mam takiego PMSa jak wcześniej.Migdalove zaczęłam szukać informacji na temat pms i trafiłam na Twoje komentarze.
U mnie pms bardzo długi -obecnie zaczyna się już po owulacji jeśli jest bo w tym miesiącu wyjątkowo nic (dziś 21 dc i progesteron 6 :/ )
Mówiłam wszystkim lekarzom,że mam paskudne PMs
trwają bardzo długo
Mam mdłości
jestem zmeczona
senna
brak koncentracji itd.
Po prostu jestem nieżywa i tracę bardzo wiele w życiu.
Czy Ty może wiesz co można zrobić na poprawę samopoczucia?
Ewentualnie jakieś badania?
Czasem mam nabrzmiałe piersi ale to obecnie rzadko przy leczeniu i stymulacjach,kiedyś miałam
ale jak czytam może to była prolaktyna wysoka bo od pewnego czasu biorę dostinex.
Dzięki za jakiekolwiek informację.
To ilość też można ładnie poprawić suplami, własnie podobno z morfologią jest gorzejMorfologia też 1... Pomieszałam - ruchliwość jest ok, tylko plemników jest za mało... Ma 4,1 mln/ml a powinno być więcej niż 15...