reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Maliina napewno jest wszystko w porządku :tak:
A ja w pracy na drugiej zmianie.... A rano przez 5 godzin byłam na dniu próbnym w przedszkolu i jestem zadowolona bo super tam jest a dziewczyna z którą będę pracować jest bardzo miłą i pozytywną osobą:) już nie mogę się doczekać aż zacznę tam pracować tak na dobre ;)
Ale ekstra [emoji4] a jak badania ?

reklama
U mnie 23dc, czas do środy będzie się wlekł niemiłosiernie... No zobaczymy, ale jak się w końcu uda to będę w szoku [emoji16] a we wtorek M. powtarza badanie nasienia, może pójdzie na marne [emoji6] Martoosia, a brzuch Cię nie boli? U mnie śluzu malutko, ale jak już jest to taki mleczny.
To widzę, że masz tak jak ja. 23 dc i się zaczyna tydzień oczekiwania. :D

Super, kiedy zaczynasz? W pracy już wiedzą, że odchodzisz?
We wtorek dowiem się kiedy dokładnie zaczynam, a w pracy wstępnie wiedzą że mam inną pracę i prawdopodobnie niedługo odejdę :)
Ale ekstra [emoji4] a jak badania ?
Nie robiłam badań, dopiero we wtorek będę wiedziała kiedy zaczynam jeśli od września to w piątek pójdę na betę i po południu złożę wypowiedzenie w pracy a jak od października to jeszcze się wstrzymam. A badania które mam na skierowaniu to dopiero 3-5 dc ale jeszcze ten się nie skoczył ;)

U mnie 23dc, czas do środy będzie się wlekł niemiłosiernie... No zobaczymy, ale jak się w końcu uda to będę w szoku [emoji16] a we wtorek M. powtarza badanie nasienia, może pójdzie na marne [emoji6] Martoosia, a brzuch Cię nie boli? U mnie śluzu malutko, ale jak już jest to taki mleczny.
A co u was było nie tak z nasieniem, że powtarzacie ?

We wtorek dowiem się kiedy dokładnie zaczynam, a w pracy wstępnie wiedzą że mam inną pracę i prawdopodobnie niedługo odejdę :)

Nie robiłam badań, dopiero we wtorek będę wiedziała kiedy zaczynam jeśli od września to w piątek pójdę na betę i po południu złożę wypowiedzenie w pracy a jak od października to jeszcze się wstrzymam. A badania które mam na skierowaniu to dopiero 3-5 dc ale jeszcze ten się nie skoczył ;)
Ja się zastanawiam nad przebranzowieniem i właśnie na stronie Teb Edukacji jest kierunek Asystent nauczyciela przedszkola i trwa 2 semestry albo opiekunka dziecięca z masażem Shantala i trwa 4 semestry obie płatne wolałbym myślę opcje 2, ale nie wiedzą czy otworzą kierunek [emoji848] zawsze marzyłam o pracy z dziećmi a bujam się od korporacji do korporacji moze to właśnie czas na zmiany

Co jakiś czas do mnie przychodziła taką postać w czarnej podartej pelerynie twarz wyglądała strasznie jak u zombie skóra z twarzy odchodzila w niektórych miejscach było żywe mięso.. Za pierwszym razem stało obok łóżka tylko , Jak przyszło za drugim razem to już na mnie siedziało i próbowali mnie dusić po tym pamiętam że spałam z rodzicami przez 3 noce. Następnym razem przyszło jak już wynajmowalismy mieszkanie z moim to wchodziło po łóżku powoli, a ostatnim razem to jak spałam u teściów, na początku usłyszałam jakby ktoś szedł ale głośno tupal myślałam że to mój tesciu ale jak zauważyłam że nie mogę się ruszyć to już wiedziałam że znowu to samo i ustalo obok łóżka i się na mnie patrzylo.. I ten ostatni raz był w maju teraz póki co jest spokój ale na tym nowym mieszkaniu które kupiliśmy jeszcze ani razu nie było.

Ja trochę o tym czytałam i to przeważnie dzieje się wtedy jak się śpi na plecach i mózg szybciej się wybudzi niż ciało dlatego nie mogłam się poruszyć.. Ale mam nadzieję że już tego nigdy więcej nie zobaczę

A czytałaś o paraliżu przysennym? To jest dokładnie to, co opisujesz. Na szczęście to nie zjawisko paranormalne ale przypadłość niestety nawracająca. Ponoć można to leczyć. Bo czytałam wiele opisów osób na to cierpiących i nie chciałabym tego doświadczyć: świadomie wiedzą, że to halucynacje ale w czasie ataku zawsze są śmiertelnie przerażeni.

reklama
A czytałaś o paraliżu przysennym? To jest dokładnie to, co opisujesz. Na szczęście to nie zjawisko paranormalne ale przypadłość niestety nawracająca. Ponoć można to leczyć. Bo czytałam wiele opisów osób na to cierpiących i nie chciałabym tego doświadczyć: świadomie wiedzą, że to halucynacje ale w czasie ataku zawsze są śmiertelnie przerażeni.
Właśnie mi nazwa uciekła tak mi się wydaje że to ten paraliż najgorsze jest to że nie wiadomo czego się spodziewać za każdym razem

Do góry