reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi z bromkiem udało się w drugim [emoji16] także tego nie ma rzeczy nie możliwych [emoji4] i może i udało by się w pierwszym tylko mąż jedynie w weekendy więc dupa :/
Tylko jeszcze kwestia czy u mojego wszystko w porządku. Mieliśmy jechać na badanie ale coś tam wypadło, jak się teraz nie udało, to we wrześniu pojedziemy na badania i jeszcze zrobi badania hormonalne.

reklama
A to spoko jak we wtorek to się wstrzymaj ;) myślałam, że idziesz pod koniec miesiąca tak coś sobie wymyśliłam :p
Tak mialam isc ale musze miec zwolnienie na przyszly tydzień. Pisalam o bratowej pozatym atomsfera w pracy moze byc taka ze tylko bede cala w stresie i nerwach. Po wynikach jesli bedzie przyrost jade do firmy.

W zyciu rzadko jaki plan niestety sie sprawdza, a juz szczegolnie jesli chodzi o dzieci. Wyluzuj, a szybciej przyjdzie :)

To święta prawda :p ... kiedyś jak jak bylam jeszcze przed 20 stka to byłam świecie przekonana ze w wieku 25 lat bede juz dawno miala męża i dziecko xD... w marcu stuknęło 26, a tu ani męża ani dziecka :p:rolleyes2::-D:yes:

To święta prawda :p ... kiedyś jak jak bylam jeszcze przed 20 stka to byłam świecie przekonana ze w wieku 25 lat bede juz dawno miala męża i dziecko xD... w marcu stuknęło 26, a tu ani męża ani dziecka :p:rolleyes2::-D:yes:

Widocznie niektóre rzeczy w życiu mają swoj czas i miejsce żeby nadeszły i nie przeskoczymy tego, ani na siłę nie przyspieszymy.

Ja polecam wszystkim, które próbują od kilku miesięcy i nic wysłać męża na badanie nasienia. Jest proste, tanie, a niestety połowa problemów z zajściem leży po stronie mężczyzn.

reklama
Do góry