reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A no to super, gratulacje w takim razie! :)
Ale nie ma czego gratulowac [emoji28]
Kamila po prostu zawiesza na jakiś czas starania [emoji5]
Na jakis czas albo na zawsze, jeszcze nie wiem [emoji6]

Czy ktoras z was miala krwawienia miedzy miesiaczkowe?? Dwa dni mnie to meczylo, naczytalam sie juz oczywiście w necie co moze byc przyczyna i sie martwie teraz [emoji22]

A to jak się wymiotuje w ciąży to tak cały czas niezależnie od pory dnia czy są jakieś konkretne pory dnia ? [emoji14]

Chyba zależy... ja wymiotowałam od rana do pójścia spać do 20-21 tygodnia, później przeszło. Za to nie miałam mdłości jakoś specjalnie - po prostu wymiotowałam i jakiś czas było ok., za chwilę znowu ;p Za każdym razem jak parkowałam samochód to wybiegałam pod płot np. ;p

Kochane moje!!!
własnie wrocilismy do domku po 10 godzinach jazdy!
mialam ogromne stresy bole brzucha i nawet wypilam piwo przed wyjazdem.
zajechalam do apteki kupilam testy DOZ duo pack i oto wynik. nie jest to poranny mocz... w podrozy duzo siusialam.
zaraz pedze na bete i progesteron.
nie trzeba byc na czczo nie?

Załączniki

• IMG_20180813_090943_12.jpg
    IMG_20180813_090943_12.jpg
    85,2 KB · Wyświetleń: 123
Kochane moje!!!
zajechalam do apteki kupilam testy DOZ duo pack i oto wynik. nie jest to poranny mocz... w podrozy duzo siusialam.
Nie trzeba! Gratuluję! [emoji7]

jestem taka szczesliwa a jednoczesnie boje sie cieszyc. mialam bardzo niskie temp i boje ssie o progesteron. odezwe sie po powrocie.

Kochane moje!!!
Wow! Ale piękne kreseczki❤️ gratulacje!!! :)Trzymam kciuki za betę i progesteron ✊✊✊

reklama
Do góry