Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęDodane.
W tym cyklu nie sprawdzam tempki nic nie liczę ale oczywiście się staramy jak jest ochota teraz 15 dc owu powinna być wczoraj lub dziś ale śluzu plodnego nie ma jest dużo takiego jak mleko..... Jakoś nie nastawiam się na ten cykl nawet jestem przekonana że się nie uda bo wiem że mam za wysoką prolaktyne a we wtorek mam wizytę i czekam na nią nie cierpliwie, bardziej nastawiam się na cykl pazdziernikowy lub listopadowy teraz całkowicie odpuściłamWidzę, że testujemy w podobnym terminie jak starania?
Podobno dzień w którym wystąpił ostatni najbardziej plodny śluz to dzień owulacji. Oby damskie plemniki cały radę [emoji6]Chyba nie ma co poprawiać już. Jajnik lewy bolał i kłuł. Do tego śluz już się kremowy zrobił na wieczór. Musi więc wystarczyć to, co było. Oby babskie plemniczki wytrwały i dziś podziałały jak trzeba [emoji1307]
Oby wszystkim [emoji7]
Podobno dzień w którym wystąpił ostatni najbardziej plodny śluz to dzień owulacji. Oby damskie plemniki cały radę [emoji6]
Oby październikowy był również moim cyklem [emoji7]W tym cyklu nie sprawdzam tempki nic nie liczę ale oczywiście się staramy jak jest ochota teraz 15 dc owu powinna być wczoraj lub dziś ale śluzu plodnego nie ma jest dużo takiego jak mleko..... Jakoś nie nastawiam się na ten cykl nawet jestem przekonana że się nie uda bo wiem że mam za wysoką prolaktyne a we wtorek mam wizytę i czekam na nią nie cierpliwie, bardziej nastawiam się na cykl pazdziernikowy lub listopadowy teraz całkowicie odpuściłam
To tak jak napisała agne
Dane jakie wpisujemy to:
@nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
Robię tabelkę od zera.
@middayfan
Justyna, 35 lat, warszawa
7 cykl staran
natepna @ 18.08
1 corka, wczesniej 1 puste jajo
Już dodane.@doomi03
Dominika, 26 lat, Wrocław
Data następnej @: 27.08
Cykl starań: chwilowo wstrzymany (startujemy od września )
Dzieci: brak
Już dodane.