reklama
joasiaaa
Fanka BB :)
Tzn u nas pogmatwana sprawa bo mieszkaliśmy cały czas w okolicach (no 30km) od Międzyrzecza, w międzyczasie poszłam na studia i rodzice w tym czasie przeprowadzili się do Międzyrzecza :-) mam 27 lat, dlatego podejrzewam że się nie znamy bo od czasu gdy rodzice zamieszkali w Międzyrzeczu bywam tam tylko weekendowo, nawet szkół tam nie kończyłam :-)oooo ze tak spytam ile masz lat? jak po studiach to moze jest cien szansy ze sie chociaz kojarzymy z widzenia?
Ale lubię tam jeździć i czuje się jakbym tam mieszkała całe życie :-)
No to faktycznie mozliwe ze sie nawet nigdzie nie minelysmy. Ja jestem 3 lata starsza wiec gdybysmy konczyly te same szkoly bylaby szansa;pTzn u nas pogmatwana sprawa bo mieszkaliśmy cały czas w okolicach (no 30km) od Międzyrzecza, w międzyczasie poszłam na studia i rodzice w tym czasie przeprowadzili się do Międzyrzecza :-) mam 27 lat, dlatego podejrzewam że się nie znamy bo od czasu gdy rodzice zamieszkali w Międzyrzeczu bywam tam tylko weekendowo, nawet szkół tam nie kończyłam :-)
Ale lubię tam jeździć i czuje się jakbym tam mieszkała całe życie :-)
patuśka
Dostalam rowno po 4 tygodniach.Dziewczyny, które poroniły... po jakim czasie od zabiegu dostalyscie pierwsza @ ? U mnie dzisiaj 29dc od zabiegu, a od krwawienia po zabiegu 19 dzień.
(Wiem, ze do 6 tygodni się czeka) ale ostatnio pobolewal mnie brzuch, nawet zauważyłam taki jasno różowy śluz i myślałam ze przyjdzie @ a jednak narazie cisza.
martoosia04
Hej wszystkim, długo mnie nie było, bo zrobiłam sobie wyjazd nad morze wolny od forum i myślenia o staraniach [emoji16]
Dziś 12dc, od wczoraj działamy, a dziś wizyta u lekarza od niepłodności, zobaczymy co powie [emoji16]
Wyjazd udany?
Trzymam kciuki za wizytę i zdaj relację już po. [emoji1307]
Ann89
Ja też długo czekałam na @, ponad 1,5 miesiącaDziewczyny, które poroniły... po jakim czasie od zabiegu dostalyscie pierwsza @ ? U mnie dzisiaj 29dc od zabiegu, a od krwawienia po zabiegu 19 dzień.
(Wiem, ze do 6 tygodni się czeka) ale ostatnio pobolewal mnie brzuch, nawet zauważyłam taki jasno różowy śluz i myślałam ze przyjdzie @ a jednak narazie cisza.
I po urlopie, dzisiaj do pracy trzeba iść [emoji29] dzisiaj 20dc, +/- 10dni do @. Objawów brak
Dagaa11
Wiec jesli chodzi o witamine c w formie leku, to ja bym dała Monovitan 200mg z Tevy. Można brac nawet do 5 tabletek dziennie. Wszystkie inne witaminy C fortr, czyli w dawce 1000mg w jednej tabletce to suple.Daga ty nasza chodząca encyklopedio medyczna [emoji6] witamina C w formie leku ? I jaką bezpieczna dawkę mogę kupić mężowi ? Ma wieczny problem z pękającymi naczynkami w oku, ale dziś to dosłownie ma jakiś mikro wylew normalnie czerwona plamka, do okulisty dostać się do nas nawet prywatnie graniczy z cudem więc muszę coś sama zadziałać, a może są jakieś krople obkurczające bez recepty ? Był kiedyś u okulisty, oprócz niewielkiej wady (ma okulary), wszystko super
Jeśli jednak chodzi o pekajace naczynka w oku, to okulisci najszczesciej zalecają jednak Rutino-scorbin (bez myslnika, ale dałam, zeby nazwy nie zamazali, bo to tez lek, ktory w swoim składzie ma witamine C i rutozyd- ktory wlasnie polepsza szczelnosc naczynek, wiec w przypadku Twojego męża skuoilabym sie na Rutiboscorbinie
Jotka_
Dużo pracy, brak czasu n wszystko, czyli stara bida.Ja też widzę. Choć nie jestem pewna czy wygląda mi to na kreskę testową czy na jakąś ryskę. Czekam na kolejne testy i zdjęcia! Czuję, że tym razem się udało!
Popieram, cieszę się, że na marcówkach skończyło się "betowanie", bo codziennie czytałam posty typu "Jezu, jezu, zaraz zejdę ze stresu".
@Jotka_Szczotka @Velvetka co tam u Was? Wołam do tablicy!
reklama
Ka.2606
Oj tak, super pogoda i morze ciepłe!Wyjazd udany?
Trzymam kciuki za wizytę i zdaj relację już po. [emoji1307]
Ty też już blisko owu?