reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie uzywam bobo. Całkiem mocna ta kreska. Ile po czasie ja zobaczylas? Najlepiej zrob jeszcze raz z porannego moczu i zobacz czy pojawi sie szybciej albo idz jutro na bete. Bedzie pewność.

reklama
Moja aplikacja flo zwariowala wyznaczyla mi zobwczcie kiedy owu a wiem od gina ze nie było. Jednak u mnie temp sie nie sprawdzaja..

Załączniki

• Screenshot_2018-07-29-14-18-17-437_org.iggymedia.periodtracker.png
    Screenshot_2018-07-29-14-18-17-437_org.iggymedia.periodtracker.png
    328,7 KB · Wyświetleń: 116
Cykle 26- 28 dniowe. Dziś 27 dzień cyklu test robiony wczoraj z porannego moczu. Na początku był ledwo zauważalny cień i wyrzuciłam go do szafki . Dziś patrzę a tu taka kreska... To są moje wcześniejsze testy z pepino

Załączniki

• IMG_20180721_115258.jpg
    IMG_20180721_115258.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 246
  • IMG_20180725_201404.jpg
    IMG_20180725_201404.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 140
Zobacz załącznik 882646 Zobacz załącznik 882646 Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i mam pytanie. Czy zadarzylo się wam że Bono test pokazał druga kreskę po czasie i była ciąża? Co myślicie?
Po jakim czasie ta kreska sie pojawila ? Jesli dluzej niz 5-10minut nie ma sensu brac jej pod uwage i zrobic rano kolejny test [emoji6]

Witam was juz z domu ! [emoji3] fajnie wrocic po dwoch miesiącach do siebie [emoji3] no tylko sprzątanie sprzatanie i jeszcze raz sprzątanie juz od rana [emoji6]

U mnie dzis 24dc, mysle ze jakieś 3 dni do @ [emoji57]

Cykle 26- 28 dniowe. Dziś 27 dzień cyklu test robiony wczoraj z porannego moczu. Na początku był ledwo zauważalny cień i wyrzuciłam go do szafki . Dziś patrzę a tu taka kreska... To są moje wcześniejsze testy z pepino
Na tych nie widze drugiej kreski.
Ale jesli chodzi ten pierwszy co wrzucalas jak cien pojawil sie w ciagu tych 5minut to znaczy ze najprawdopodobniej jest cos na rzeczy, wiec powtórz jutro albo od razu beta [emoji6]

Dzięki dziewczyny. Jutro zrobię test i zobaczę co wyjdzie...cień cienia pojawił się odrazu po zrobieniu testu. Uznałam że znowu zwidy mam i rzuciłam go do szafki.

Ja kiedyś robiłam bobo test żółty i na początku biało, a na drugi dzień patrzę a tam druga normalnie wyraźna kreska, oczywiście zaraz pobiegłam kupić test z DOZ i biało więc powtórz bo te kreski po czasie i cienie cieniów to już norma...

Często używałam bobo testów i jak był negatywny to nawet po czasie druga się nie pojawiła. Dlatego jestem zdziwiona ta kreska. Jestem po ciąży pozamacicznej i trochę się boje powtorki.

Moim zdaniem ciaza :) mi pepino też pokazywał takie ledwo widoczne kreski :)

Załączniki

• received_1634442636674364.jpeg
    received_1634442636674364.jpeg
    39,5 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Dziewczyny moje kochane a ja mam pytanie, jakie programy używacie do zapisywania miesiączki i dni płodnych? , Ja puki co używam Bella ale może jest coś bardziej wiarygodnego? , Nadmienie tylko że temperatury nie mierzę , będę używać testów owulacyjnych [emoji6]

Do góry