paulina1994
Fanka BB :)
Ja przy wysokiej prolaktynie normalnie miesiączki miałam jedynie co to kilka dni przed pojawiały się plamieniaWysoka prolaktyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy wysokiej prolaktynie normalnie miesiączki miałam jedynie co to kilka dni przed pojawiały się plamieniaWysoka prolaktyna
Tego salfazinu fajnie jakby sobie zrobił 3 miesiaczną kuracje, wiec juz moze zacząćTeraz się nie staramy, ale wracamy do starań myślę, że od października [emoji4] w sumie dobrze by było żeby miał już jakąś kumulację witamin [emoji4] a magnez dla mnie ? Myślisz że można brać czy czy lepiej bez badania poziomu magnezu nie łykać ?
O widzisz nie zauważyłam pierwszego posta dzięki a powiedz mi ten Salfazin można łykać bez ograniczeń czasowych ? Bo przy Vitotal widziałam, że jest adnotacja żeby nie stosować dłużej niż 3 miesiące oki to kupię ten magnez, który polecasz [emoji4] ja szukałam jakiś witamin dla ciężarnych czy przed ciążą właśnie w formie leku, ale niestety nic nie znalazłamJeśli mąż nie ma potwierdzonych powaznych problemów z jakością nasienia, to polecam Salfazin, mój to brał tak "zapobiegawczo". Głównie w tym preparacie chodzi o cynk, ktory najogólniej mówiąc pomaga utrzymać płodnosc ba dobrym poziomie i korzystnie wpływa na jakość i ilość plemników
Do tego ma tez wit C,A,E i chyba B6. Jest tani a naprawdę dobry, mysle ze.od tego mozna zacząć
Jeśli chodzi o.magnez to ja zawsze i ciężarnym.i nieciężarnym polecam Maglek B6, zarejstrowany jako lek a nie suplement, dobra dawka, wystarczy brać dwie tabletki dziennie, a nie jak w przypadku np Magne(ktory tez jest lekiem) 5 tabletek [emoji14] w inne magnezy-suplementy nie wierze ale.to takie moje zdanie.
Miałam dokładnie tak samo> Bromergon mi pomógł, tyle, że ja się po nim czułam dobrze, a w zasadzie nie czułam zupełnie różnicy w samopoczuciu podczas jego stosowaniaJa przy wysokiej prolaktynie normalnie miesiączki miałam jedynie co to kilka dni przed pojawiały się plamienia
Ja kilka pierwszych dni czułam się źle, później było ok [emoji4]Miałam dokładnie tak samo> Bromergon mi pomógł, tyle, że ja się po nim czułam dobrze, a w zasadzie nie czułam zupełnie różnicy w samopoczuciu podczas jego stosowania
Dziewczyny jak idę powtórzyć badania tarczycowe naczco to mam wziąć euthyrox czy dopiero po pobraniu krwi ?
Dzięki [emoji4]Dopiero po pobraniu krwi