reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, a jak z testami owu w ciąży? Zrobiłam dla beki zeby zobaczyc czy cos sie pojawi (mam ich sporo wiec stwierdziłam ze sie zabawie) i wyszedł cały rozowy! [emoji33]
To chyba nic nie znaczy co? [emoji23][emoji23][emoji23]
183CD425-7DFD-49D2-906B-6AC37DCFB69C.jpg

Załączniki

• 183CD425-7DFD-49D2-906B-6AC37DCFB69C.jpg
    183CD425-7DFD-49D2-906B-6AC37DCFB69C.jpg
    402,8 KB · Wyświetleń: 309
Hej! Ale szalejecie z tymi postami, nie da rady Was nadrobić :p
Z tego co zapamiętałam, a jest tego niewiele :p

Sama na wesele zapraszałam z dziećmi, bo zdaję sobie sprawę, że nie każdy ma z kim zostawić. I czasem takie maluszki, że nawet nie ma za bardzo jak. U nas był mojego Męża brat cioteczny z dwumiesięczną córką, praktycznie całe wesele przespała w wózku. Dzieci na wesela nie zabieram, bo lubię się pobawić i nie chcę ganiać za dziećmi. Raz wzięłam półrocznego synka, bo takiego malebstwa bym nie zostawiła. Tym bardziej, że to było 200km stąd. Ale mieliśmy pokój i pojechała z nami Teściowa, która z nim została w nocy.

@paulina1994, piwko nie jest złe. Ma wiele wartości. Ogólnie alkohol w umiarze działa na nas dobrze. W końcu abstynenci żyją krócej :D
Co do witamin to często te, które mają zbiory różnych, mają też sporo niepotrzebnych dodatków. Kiedyś nawet czytałam co sprzyja nowotworom i jeden z pkt był, że właśnie multiwitaminy. Co mnie w sumie trochę zdziwiło. Ja jestem ogóle antytabletkowa i w żadnej ciąży nic nie łykałam.

Co do podpasek i tamponów to zdecydowanie podpaski. Może tampony bardziej komfortowe, ale mniej zdrowe. A ja na punkcie zdrowia mam fioła :D
U mnie 24dc. I czekam z niecierpliwością. Euforia miesza się ze strachem

Ostatnia edycja:
Właśnie nic. Ale ja pierwsze objawy miałam zawsze koło 5-6 tc. I trymestr to mega mdłości i wymioty. Dzieci u Teściowej to mogę trochę posiedzieć w necie :p
Widzę, że też masz dwójkę. W jakim wieku?

reklama
Właśnie nic. Ale ja pierwsze objawy miałam zawsze koło 5-6 tc. I trymestr to mega mdłości i wymioty. Dzieci u Teściowej to mogę trochę posiedzieć w necie :p
Widzę, że też masz dwójkę. W jakim wieku?

Starszy 8 a młodszy 5 lat.

U mnie wciąż takie cmienie brzucha jak na @. Objawów @ poza tym żadnych. Śluz wciaz biały/kremowy. Szyjka tak średnio wysoko.

Do góry