1
174974
Gość
Teraz nie pada ale coś się zanosi. Jeśli chodzi o morze na pomorzu GdańskimU nas w Poznaniu też non stop deszcz Mam nadzieję, że nad morzem chociaż nie pada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz nie pada ale coś się zanosi. Jeśli chodzi o morze na pomorzu GdańskimU nas w Poznaniu też non stop deszcz Mam nadzieję, że nad morzem chociaż nie pada.
Kochana, wszystkiego najlepszego! Niech się spełni Twoje największe marzenie jak najszybciej [emoji8][emoji8][emoji8] a drinka wypij nie jednego a kilka póki można [emoji16]Dzien dobry [emoji255] u was tez taka pogoda okropna ? [emoji52] przez ten deszcz spalabym caly czas normalnie[emoji52]
U mnie dziś 13dc i urodziny ktore mialam nadzieje swietowac z sokiem w ręku ale skoro nie mam || to wypije dziś drinka [emoji57][emoji485][emoji485]
Aa i od wczoraj boli mnie brzuch jak na @, no i piersi [emoji52] w zeszlym cyklu bylo tak samo dwa dni po owu sie zaczynało [emoji52] wiec chyba dobrze mysle ze owu juz była [emoji848]
Dzien dobry [emoji255] u was tez taka pogoda okropna ? [emoji52] przez ten deszcz spalabym caly czas normalnie[emoji52]
U mnie dziś 13dc i urodziny ktore mialam nadzieje swietowac z sokiem w ręku ale skoro nie mam || to wypije dziś drinka [emoji57][emoji485][emoji485]
Aa i od wczoraj boli mnie brzuch jak na @, no i piersi [emoji52] w zeszlym cyklu bylo tak samo dwa dni po owu sie zaczynało [emoji52] wiec chyba dobrze mysle ze owu juz była [emoji848]
Oj ja tak samo mam nadzieje ze sie polepszy ta pogoda wreszcie [emoji52] nawet na dwor z mlodym nie mam jak wyjść [emoji52]Ja mam tylko nadzieję, że przestanie wkrótce padać, bo oszaleć idzie samej z dziećmi w domu.
Dziękuję [emoji4] 22[emoji4]Wszystkiego Najlepszego !! Które to ?
We Wrocławiu też od kilku dni leje i leje, aż się człowiekowi nic nie chce.
Dziękuję [emoji4]@Kaamilaaa Wszystkiego najlepszego!
Dziękuję [emoji4]Kochana, wszystkiego najlepszego! Niech się spełni Twoje największe marzenie jak najszybciej [emoji8][emoji8][emoji8] a drinka wypij nie jednego a kilka póki można [emoji16]
o 17 wynik bety?Ale mi się będzie czas dłużył do 17:00... O 15:45 mam wizytę u rodzinnego, ciekawe co powie inna pani doktor.