reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej! Ja właśnie siedzę przed rejestracją do lekarza rodzinnego, muszę wziąć jakieś zwolnienie. Noc miałam nie przespaną takie okrutne bóle brzucha od zaparć... A z tym też już miałam długi czas spokój. Po wizycie tutaj idę do laboratorium na betę, prolaktynę i progesteron.
Hej to koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki.

reklama
Hello dziewuszki! Wrocilam do domku z wakacji wczoraj i juz oprzytomnialam ze @ jednak przyszla. Dzis mam 4dc i @ juz sie konczy wiec juz nie umiem sie doczekac az wezme meza w obroty;)
Czy ktos ujrzal 2 kreseczki? 2dni mnie nie bylo a tyle nastukalyscie stron ze nie nadrobie. Umi ktos strescic co tu sie dzialo?
no Kasienka piąteczka u mnie tez 4 dc tylko że ja od wczoraj juz praktycznie @ nie mam... juz mnie to wkur... wszystko się psuje. mialam raptem 2 dni lekkiego krwawienia i to wszystko. Jeszcze się okaze ze na cos choruje to w ogole bedzie cudownie.

@Migdalove do grobu mnie wpedzisz;p stres niesamowity w oczekiwaniu!
oby ta dzisiejsza beta wskazala nam ciaze!
bardzo tego zycze.

Dzień dobry!
Kasieńka, witaj ponownie wsród nas. Póki co żadna dwóch kresek nie ujrzała. U mnie tez biel wizira. Ale do @ jeszcze trzy dni. Coraz bardziej mnie kusi by testować w pon o ile @ nie przyjdzie na wyjeździe. Dzis popołudniu pakowanko i jutro wyjazd [emoji173]️

no Kasienka piąteczka u mnie tez 4 dc tylko że ja od wczoraj juz praktycznie @ nie mam... juz mnie to wkur... wszystko się psuje. mialam raptem 2 dni lekkiego krwawienia i to wszystko. Jeszcze się okaze ze na cos choruje to w ogole bedzie cudownie.

@Migdalove do grobu mnie wpedzisz;p stres niesamowity w oczekiwaniu!
oby ta dzisiejsza beta wskazala nam ciaze!
bardzo tego zycze.
Kochana to idziemy leb w leb. Bedziemy razem sie wspierac i bedzie dobrze:) Glowa do gory.

Dzień dobry!
Kasieńka, witaj ponownie wsród nas. Póki co żadna dwóch kresek nie ujrzała. U mnie tez biel wizira. Ale do @ jeszcze trzy dni. Coraz bardziej mnie kusi by testować w pon o ile @ nie przyjdzie na wyjeździe. Dzis popołudniu pakowanko i jutro wyjazd [emoji173]️
Obys teraz ujrzala 2 kreseczki i zlamala zla passe na forum. Dawno tu nie bylo 2 kresek:(

reklama
Do góry