reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej! Ja właśnie siedzę przed rejestracją do lekarza rodzinnego, muszę wziąć jakieś zwolnienie. Noc miałam nie przespaną takie okrutne bóle brzucha od zaparć... A z tym też już miałam długi czas spokój. Po wizycie tutaj idę do laboratorium na betę, prolaktynę i progesteron.
Hej to koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki.

reklama
Hello dziewuszki! Wrocilam do domku z wakacji wczoraj i juz oprzytomnialam ze @ jednak przyszla. Dzis mam 4dc i @ juz sie konczy wiec juz nie umiem sie doczekac az wezme meza w obroty;)
Czy ktos ujrzal 2 kreseczki? 2dni mnie nie bylo a tyle nastukalyscie stron ze nie nadrobie. Umi ktos strescic co tu sie dzialo?
no Kasienka piąteczka u mnie tez 4 dc tylko że ja od wczoraj juz praktycznie @ nie mam... juz mnie to wkur... wszystko się psuje. mialam raptem 2 dni lekkiego krwawienia i to wszystko. Jeszcze się okaze ze na cos choruje to w ogole bedzie cudownie.

@Migdalove do grobu mnie wpedzisz;p stres niesamowity w oczekiwaniu!
oby ta dzisiejsza beta wskazala nam ciaze!
bardzo tego zycze.

Dzień dobry!
Kasieńka, witaj ponownie wsród nas. Póki co żadna dwóch kresek nie ujrzała. U mnie tez biel wizira. Ale do @ jeszcze trzy dni. Coraz bardziej mnie kusi by testować w pon o ile @ nie przyjdzie na wyjeździe. Dzis popołudniu pakowanko i jutro wyjazd [emoji173]️

no Kasienka piąteczka u mnie tez 4 dc tylko że ja od wczoraj juz praktycznie @ nie mam... juz mnie to wkur... wszystko się psuje. mialam raptem 2 dni lekkiego krwawienia i to wszystko. Jeszcze się okaze ze na cos choruje to w ogole bedzie cudownie.

@Migdalove do grobu mnie wpedzisz;p stres niesamowity w oczekiwaniu!
oby ta dzisiejsza beta wskazala nam ciaze!
bardzo tego zycze.
Kochana to idziemy leb w leb. Bedziemy razem sie wspierac i bedzie dobrze:) Glowa do gory.

Dzień dobry!
Kasieńka, witaj ponownie wsród nas. Póki co żadna dwóch kresek nie ujrzała. U mnie tez biel wizira. Ale do @ jeszcze trzy dni. Coraz bardziej mnie kusi by testować w pon o ile @ nie przyjdzie na wyjeździe. Dzis popołudniu pakowanko i jutro wyjazd [emoji173]️
Obys teraz ujrzala 2 kreseczki i zlamala zla passe na forum. Dawno tu nie bylo 2 kresek:(

reklama
Do góry