reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
W ustach [emoji6] odczytuje wynik i dalej spać haha [emoji28] no ale ja mierze o 5 rano, teraz na wakacjach to nie mam po co wstawac tak wcześnie [emoji6] jak juz wrocimy do domu to znow bede wstawac zaraz po zmierzeniu, tz cos do jedzenie do pracy przyszykowac a potem ćwiczyć[emoji57]A jak mierzysz ?
1
174974
Gość
Badalam kilka dni temu.@Kasienka trzymam kciuki za jutro! Oby były piękne II.
@Maliina dzielna jesteś, że czekasz. Chociaż ja myślę, że u Ciebie to przesądzona sprawa
.
@Baffi śliczne imiona dla córci. Trzymaj się i wracaj do nas szybko!
Co do poronień... Niestety tak faktycznie jest, że kto nie przeszedł nie będzie w stanie pojąć ogromu tej straty, tej pustki, istnienia tych uporczywych, nawracających myśli, a co by było gdyby...Czas pomaga, ale jednak gdzieś to puste miejsce w duszy zostaje niezapełnione. Ja miałam rodzić za 2 miesiące. I nadal mnie w dołku ściska jak sobie to przypomnę.
@Migdalove, a kiedy ostatni raz badałaś TSH i ft? Wszytko w normie? Może to stres, praca i upały tak Ci cykl przestawiły. Mi też średnio raz do roku trafia się taki długi, około 35 dniowy cykl. Nigdy nie doszłam od czego. Może bezowulacyjny?
@8Ania8 jesteś po lekarskim, czy jakimś innym wydziale?
@IrenaX ja też bym się progesteronem w 2 fazie zainteresowała, chociaż mój gin twierdzi, że jak ciąża jest nieprawidłowa, to generalnie wszystko nie działa jak trzeba (progesteron, TSH, bHCG itd.) i też żeby nie świrować, że wyniki złe przy poronieniu, tylko właśnie odczekać i na spokojnie się przebadać w "zwykłym cyklu".
U mnie 3dc dopiero...Jedno dobre, że nie jest to okres masakryczny. Tylko pierwszy dzień był wybitnie bolesny.
Płodne przypadną na nasze wczasy, więc kto wie, może nam posłuży wakacyjna atmosfera?
paulina1994
Kurcze może też się skuszeW ustach [emoji6] odczytuje wynik i dalej spać haha [emoji28] no ale ja mierze o 5 rano, teraz na wakacjach to nie mam po co wstawac tak wcześnie [emoji6] jak juz wrocimy do domu to znow bede wstawac zaraz po zmierzeniu, tz cos do jedzenie do pracy przyszykowac a potem ćwiczyć[emoji57]
Co ćwiczysz ? Ja zaczęłam biegać i staram się ograniczyć słodycze
Oooj kusisz mnie strasznieRob jutro ze mna z rana![]()
Kupilam 2 sztukiJak testy są w domu to już przepadłaś, a jak jeszcze są one w ilości kilku sztuk to po tobie [emoji23]
paulina1994
To już niestety do poniedziałku nie przetrwają [emoji23] gwarantuje ci to Ja [emoji23]Oooj kusisz mnie strasznie![]()
Kupilam 2 sztuki
Moglam jedynie jutro kupic. W niedzielę nir bardzo jest gdzie bo zakaz handlu a apteka dyzurujaca w pilnych sprawach.. Test ciążowy do takich nie należy. Ale ile stresu mnie kosztuja te testy... Jak kazda z nas boje sie zawieść . . Z tym ze u mnie byl problem z wylapaniem hcg w moczu w pierwszej ciazy... Pamietam z3 robilam testy quick vue wtedy i wszystkie negatywne a bylam w 8 tyg ciąży i wszystko z ciaza bylo w jak najlepszym porządku. Póki nie ma @ jest nadzieja i szansa.To już niestety do poniedziałku nie przetrwają [emoji23] gwarantuje ci to Ja [emoji23]
Kaamilaaa
Ee tam [emoji57] moj tez sie wkurzal na początku ale teraz to już sie nawet wtedy nie budzi i pyta pozniej czy mierzylam [emoji6][emoji14]Kurcze może też się skuszeale jak w weekend zadzwoni budzik o 6 rano to mąż chyba mnie z sypialni wykurzy [emoji23]
Co ćwiczysz ? Ja zaczęłam biegać i staram się ograniczyć słodycze![]()
Teraz nic nie ćwiczę bo drugi miesiac siedze na wakacjach [emoji14]
Ale tak ogolnie to joga, rowerek stacjonarny, i sama ukladam sobie rozne ćwiczenia zwlaszcza na brzuch i uda [emoji6]
martoosia04
Cześć dziewczyny. W końcu w domu. Jeszcze dwa dni i urlop [emoji173]️ ja też zaopatrzylam sie w Rossmanie w trzy testy.
reklama
paulina1994
Drugi miesiąc wakacji ? Zazdroszczę !!! [emoji4]Ee tam [emoji57] moj tez sie wkurzal na początku ale teraz to już sie nawet wtedy nie budzi i pyta pozniej czy mierzylam [emoji6][emoji14]
Teraz nic nie ćwiczę bo drugi miesiac siedze na wakacjach [emoji14]
Ale tak ogolnie to joga, rowerek stacjonarny, i sama ukladam sobie rozne ćwiczenia zwlaszcza na brzuch i uda [emoji6]